Taka-askelin sidokset

Osta lumilautasiteet, joissa on takaosan sisäänkäynti

Lumilautasiteitä, joiden avulla voit astua taaksepäin, kutsutaan myös rear entry -siteiksi. Sidoksen takaosassa oleva highback aukeaa, jotta jalkasi pääsee liukumaan sisään. Sen jälkeen highback kääntyy takaisin ylös ja lukittuu paikalleen. Näin säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse säätää nilkka- ja varvasremmiä joka kerta.

Takimmaisella askelmalla varustettujen siteiden ideana on, että kun ne on säädetty oikein saappaaseen sopiviksi, sinun tarvitsee vain avata/sulkea takimmainen takaosa saadaksesi lumilautakengät sisään/ulos. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit aloittaa lautailun suoraan hissistä ilman, että sinun tarvitsee istua takapuolellasi.

Takimmaisten siteiden yhteensopivuus

Takimmaisissa siteissä on sama 4x4-ruuvikuvio kuin remmisiteissä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan asentaa mihin tahansa lautaan. Burton Ne voidaan jopa asentaa lumilautaan kanavalla. Voit siis vapaasti valita, minkä merkkisen lumilaudan haluat yhdistää rear entry -sidoksiin.

flow in bindingen

Takapään siteiden edut

Rear entry -sidokset, jotka tunnetaan myös nimellä rear entry -sidokset, tarjoavat lumilautailijoille useita etuja. Yksi tärkeimmistä eduista on helppous ja nopeus, jolla pääset sisään ja ulos sidoksista. Innovatiivisen muotoilun ansiosta sinun ei enää tarvitse liu'uttaa jalkaasi sisään ja kiristää hihnoja. Sen sijaan avaat vain sidoksen takapaneelin, astut sisään ja suljet paneelin pikalukolla. Tämä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti kiireisinä vuoristopäivinä.

Lisäksi taaksepäin menevät sidokset tarjoavat usein hyvän istuvuuden ja mukavuuden. Hihnat voidaan säätää tarkasti, ja ne antavat tukevan otteen jalkojesi ympärille, mikä antaa sinulle hallinnan ja vakauden lumilautailun aikana. Lisäksi monissa takimmaisissa siteissä on edistykselliset pehmustejärjestelmät ja säädettävät korkeat selkänojat, jotka antavat lisätukea ja -mukavuutta.

Aloitteleville lumilautailijoille takaside voi olla houkutteleva valinta, koska se on helppo ottaa käyttöön ja sitä on helppo käyttää. Myös kokeneet lumilautailijat arvostavat näiden siteiden tehokkuutta ja käyttömukavuutta erityisesti päivinä, jolloin siteisiin on mentävä usein sisään ja ulos, kuten harjoitellessaan temppuja snowparkissa. Kaiken kaikkiaan taaksepäin menevät siteet tarjoavat käyttäjäystävällisen ja miellyttävän siteen eri tasoisille lumilautailijoille.

snowboard bindingen met achter instap

FlowRear-entry-siteet alkaen .

Flow Flow Suosituimmat ja tunnetuimmat rear entry -lumilautasiteet ovat siteitä. oli yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka toivat markkinoille rear entry -siteet. Viime vuosina näitä siteitä on kehitetty edelleen, ja kaikki haitat on poistettu. Flow Esimerkiksi sidoksia voidaan käyttää myös hihnasidoksina ja iso hihna tulee esiin, kun taitat highbackin taaksepäin. Tämä antaa saappaalle enemmän tilaa astua taakse. Sen ansiosta voit myös säätää sidoksen tiukemmaksi.

Fastec-sidokset alkaen SP

Flow SPVaihtoehtona sidoksille ovat takatulosidokset osoitteesta .SP Näitä sidoksia kutsutaan myös FastTec-sidoksiksi. Näitä siteitä on sekä naisille että miehille. Sisään astuminen on nopeaa ja helppoa Fastec-järjestelmän ansiosta. Kun avaat hihnat yksinkertaisella liikkeellä, yläselkä taittuu automaattisesti taaksepäin, jolloin voit astua ulos sidoksesta nopeasti.

Rear-entry-siteet eivät ole vain aloittelijoille!

Takimmaiset sidokset yhdistetään usein aloittelijoihin niiden helpon sisäänmenomekanismin vuoksi. On kuitenkin tärkeää tietää, että nämä siteet eivät ole vain aloittelijoille, vaan ne voivat soveltua hyvin myös edistyneille ja kokeneille lumilautailijoille.

Yksi takaosaan menevien siteiden tärkeimmistä eduista on sisään- ja ulostulon helppous ja nopeus. Tämän vuoksi ne sopivat erinomaisesti lumilautailijoille, jotka haluavat nousta vuorelle nopeasti eivätkä halua tuhlata aikaa hihnojen säätämiseen. Pikalukitus takaa tehokkaan sisäänmenon, jolloin sinulla on enemmän aikaa nauttia laskusta.

Nykyaikaisissa takasideissä on lisäksi usein kehittyneitä ominaisuuksia ja teknologioita, jotka parantavat suorituskykyä ja hallintaa. Niissä voi olla säädettävät hihnat, korkeat selkänojat ja pehmustejärjestelmät, jotka mahdollistavat räätälöidyn istuvuuden ja reagoinnin.

On tärkeää korostaa, että valinta takasiteen ja hihnasidosten välillä riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä ja lumilautailutyyleistä. Jotkut lumilautailijat pitävät enemmän hihnasiteiden perinteisestä tuntumasta ja muokattavuudesta, kun taas toiset pitävät enemmän takasidepohjan kätevyydestä ja ajansäästöstä.

Lyhyesti sanottuna taka-askelsiteet eivät ole vain aloittelijoille, vaan ne voivat olla erinomainen valinta kaikentasoisille lumilautailijoille, jotka etsivät nopeaa ja helppoa sisäänpääsyä ja silti nauttivat edistyneestä suorituskyvystä rinteessä.

Osta takimmaiset lumilautasiteet verkossa

Snowboards.eu/dkLumilautasiteet rear entry voit tilata turvallisesti ja nopeasti osoitteesta . Löydät mallistostamme laajan valikoiman siteitä sekänaisille että miehille. Mallistossamme on myös siteitä eri tasoille. Aloittelijoille, edistyneille ja asiantuntijoille tarkoitetut sidokset. Tarvitsetko lisätietoja? Vai haluaisitko nähdä eri sidoksia? Pistäydy sitten lumilautamyymälässämme. Myymäläämme on helppo tulla ja voit pysäköidä autosi ilmaiseksi myymälän eteen.