Lumilauta huoltopakkaus

Lumilautojen huoltosarjat: täydelliseen suorituskykyyn lumessa

Jos olet innokas lumilautailija, tiedät, että lumilautasi huoltaminen on välttämätöntä. Hyvin huollettu lumilauta liukuu paremmin ja siinä on parempi pito. Hyvä lumilaudan huoltosarja ei siis saisi puuttua. Jos etsit täydellisiä lumilautojen huoltosarjoja, joilla pidät lautasi täydellisessä kunnossa, olet tullut oikeaan paikkaan. Kokoelmastamme löydät lumilautojen kiillotus- ja vahasarjat sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Holmenkol ja Oneball

snowboard onderhoudsset

Lumilautan huoltosetti, jolla voit vahata lumilautaa itse

Useimmat lumilautailijat vahaavat laudan kerran vuodessa. Riittääkö se, kun lumilautailet koko viikon? Se riippuu monista tekijöistä. Alustasi kitka lumen kanssa luo ohuen vesikalvon. Tämä vesi on poistettava, jos haluat liukua. Vaha nopeuttaa veden poistumista. Kun lumilautailet viikon ajan ja lumi on kosteaa korkean lämpötilan vuoksi, lumilautasi pohja menettää vahansa nopeammin kuin pakkasella. Useimmissa liikkeissä lumilautasi vahataan koneellisesti. Se on sinänsä hyvä asia. Sillä ei kuitenkaan saada mahdollisimman paljon vahaa laudan pohjaan. Siksi suosittelemme lumilautasi vahaamista kuumalla vahalla, joka levitetään vaharaudalla. Lumilautojen huoltosarjoistamme löydät kaikki tarvitsemasi artikkelit, joilla voit huoltaa alustasi kunnolla, jotta se liukuu mahdollisimman hyvin.

Lumilaudan huoltosarjat laudan teräsreunojen teroittamiseen

Jos odotat aina hyvää pitoa lumilautailussa, lumilautasi teräsreunojen säännöllinen teroitus on välttämätöntä. Siksi tarjoamme lumilautojen huoltosarjoja, jotka sisältävät kaikki tarvittavat tarvikkeet lumilautasi teräsreunojen teroittamiseen, jotta saat aina täydellisen pidon. Meiltä kysytään säännöllisesti: Kuinka usein minun pitäisi teroittaa lumilautani? Se riippuu siitä, millaisissa olosuhteissa olet lumilautaillut. Jos rinne on melko jäinen, voi olla loogista, että lautasi teräsreunat tylsistyvät ja terävöityvät nopeammin. Onko lunta vähän ja näkyykö kiviä? Silloin lumilautasi teräspuolella on pian purseita.

Tee oma huoltosi täydellisellä lumilautojen huoltosarjalla

Aiotko huoltaa lumilautasi itse? Silloin hyvä ja täydellinen lumilautan huoltosarja ei saisi puuttua. Aluksi saattaa tuntua hieman jännittävältä tehdä se itse. Lumilaudan huoltaminen itse ei ole korkeampaa matematiikkaa. Jos olet hieman kätevä ja sinulla on lumilautan huoltosetti, jolla voit vahata ja teroittaa lumilautasi itse, onnistut varmasti. Huomaat pian, että tulet siinä yhä paremmaksi ja paremmaksi. Parasta on, että saat myös paremman tuloksen kuin silloin, kun viet lumilautasi huoltoliikkeeseen. Aloita itse ja koe lisää lumilautailun hauskuutta!

Osta täydellinen lumilautojen huoltosetti osoitteesta Snowboards.fi

Tilaa lumilaudan huoltosetti helposti ja nopeasti osoitteesta Snowboards.fi. Haluatko aloittaa lumilautasi huollon itse ja tarvitset vinkkejä tai selityksiä? Pistäydy sitten lumilautakaupassamme. Autamme sinua mielellämme alkuun ja opetamme sinulle lumilautasi itse huoltamisen perusteet.

complete snowboard onderhoudsset