Vahasarjat

snowboard waxset

Vahasarjat lumilautojen huoltoon: Ota paras irti lumilaudastasi

Innokkaana lumilautailijana ymmärrät lumilautasi säännöllisen huollon merkityksen. Yksi olennaisista huoltotoimenpiteistä on lumilautasi varmistuslaudan vahaaminen. Tämä ei ainoastaan takaa sujuvaa ja nopeaa ajoa rinteessä, vaan myös pidentää lumilautasi käyttöikää. Kun vahaat lumilautasi pohjan kunnolla vahasarjalla, huomaat paremman liukumisen ja vähemmän jumiutumista tasaisten liitoskappaleiden ympärillä. Täydellisellä vahasarjalla sinulla on kaikki mitä tarvitset lumilautasi vahaamiseen ja huoltamiseen. Meillä on laaja valikoima vahasettejä huippumerkkien, kuten seuraavien, valikoimista. Holmenkol ja Oneball

Mitä lumilautojen huoltoon tarkoitetussa vahasarjassa on?

Tyypillinen lumilautojen huoltoon tarkoitettu vahasetti sisältää erilaisia työkaluja ja tuotteita lumilautasi puhdistamiseen, vahaamiseen ja suojaamiseen. Hyvässä vahasetissä on vaharaudat, erilaiset harjat, kaavin, pohjan puhdistusaine ja tietenkin vaha. Holmenkol Smartwaxer-setti sisältää myös ptex-tikun, jolla voit korjata alustasi, kun se on vaurioitunut.

Mitä muuta tarvitset vahasetin lisäksi?

Kun sinulla on hyvä vahasetti, jolla voit vahata lumilautasi kunnolla, tarvitset vain kiinnittimet tai kannattimet, joihin voit vakauttaa lumilautasi. Nämä kiinnikkeet ovat irrotettavia, ja voit ottaa ne mukaan talviurheilulomalle. Ota siis lumilautavahaussetti ja kiinnikkeet mukaan lomalle, jotta voit vahata lumilautasi keskellä viikkoa. Varsinkin kun lämpötila on hieman korkeampi, vesi saa vahan katoamaan nopeammin, mikä vaikuttaa liukukykyyn.

Ennen kuin aloitat vahaamisen, sinun on ensin puhdistettava alusta. Pohjan voi puhdistaa puhdistusaineella tai pehmeällä vahalla. Katso siis tarkkaan, mitä vahasarjaan sisältyy, ja tilaa tarvittaessa puhdistusaine.

snowboard waxsets

Osta täydellisiä lumilautavahasarjoja verkossa

Tilaa lumilautavahasetti nopeasti ja helposti osoitteesta Snowboards.fi. Haluatko aloittaa lumilautasi huollon itse ja tarvitsetko vinkkejä tai selitystä? Tule käymään lumilautakaupassamme. Autamme sinua mielellämme alkuun ja opetamme sinulle lumilautasi itse huoltamisen perusteet.