Lumilautakengät

Osta lumilautakengät

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huonosti istuvat lumilautakengät. Joskus vuokraamot antavat sinulle liian isot kengät tai kengät, jotka eivät sovi jalkaasi kunnolla. Meillä Sidewaysilla kengät ovat itse asiassa korkeimmalla listallamme varusteista, jotka kannattaa ostaa itse. Miksi? Koska silloin tiedät aina, että sinulla on hyvät lumilautakengät.

Lumilautailukenkiä on monenlaisia, kuten freestyle- ja freeride-saappaat Tiedätkö jo, mitä etsit? Tutustu sitten nopeasti mallistoomme lumilautakengistä Burton, VANS, ThirtyTwo ja Nidecker.

Mitkä lumilautakengät sopivat minulle?

On vaikea päättää verkossa, mitkä lumilautasaappaat sopivat sinulle. Showroomissamme olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat lumilautasaappaat.

Aluksi, miesten lumilautakenkien & naisten lumilautakenkien välillä on tietysti eroja.

Sitten on erityyppiset sulkimet. Ajattele perinteistä nauhakiinnitystä, yhä suositumpaa lumilautakenkää, jossa on BOA-suljin (swivel), nopeusnauhoja tai näiden eri suljinten yhdistelmiä.

snowboard boots

BOA-sulkimella varustetut kengät

Yksittäinen boa-suljin on erittäin nopea ja helppo säätää. Jopa keskellä rinnettä. Yksinkertaisella vääntämisellä se kiristyy nopeasti ja avaat lumilautakengät helposti vetämällä BOA-painikkeen irti. Haluatko ostaa uudet lumilautakengät?

Kengät, joissa on nauhat

Lumilautakengät, joissa on nauhat, ovat perinteisimmät lumilautakengät. Siitä lähtien, kun lumilautakengät ovat olleet olemassa, nauhat ovat olleet osa niitä. Nauhojen etuna on se, että voit määrittää kenkien kireyden hyvin tarkasti. Lisäksi nauhat on suhteellisen helppo ja halpa vaihtaa, kun ne kuluvat.

Kengät, joissa on pikalenkki

Speedlace-suljin on itse asiassa pelkkä naru, jota vedetään nauhan tavoin ja joka koukataan erityisen sulkimen taakse. Se on kätevä tapa sulkea koko kenkä yhdellä kertaa. Usein nämä nauhat voidaan vetää erikseen kutakin aluetta varten.

Lumilautakenkien yhdistelmäsulkimet

Hybridisulkimissa yhdistetään itse asiassa useita sulkimia yhdeksi täydelliseksi sulkemisjärjestelmäksi. Ajattele 2 Boa:ta lumilautakengän eri alueita varten, nauhojen ja BOA-sulkimen yhdistelmää, kuten esimerkiksi VANS. On myös monia yhdistelmiä, joissa on SPeedlace ja BOA.

Joustoa lumilautakengissäsi

Karkeasti ottaen lumilautakengät voidaan jakaa kolmeen luokkaan. Lumilautailusaappaat, joissa on matala flex, eli pehmeät ja anteeksiantavat lumilautailusaappaat. Sitten on lumilautasaappaita, joissa on medium flex ja jäykkiä lumilautasaappaita, joissa on high flex. Viimeksi mainittua saappaiden tyyppiä rakastavat usein freeriderit, carverit tai ihmiset, jotka haluavat paljon kosketusta lautaansa. Voit kuvitella, että jäykkä bootsi, jonka flex on 7 tai korkeampi, tuntuu hyvin suoralta ja kovalta. Jokainen tekemäsi liike siirtyy siis suoraan lumilautaan. Tämä on täydellinen, jos olet jo edistynyt.

Jos olet aloittelija tai etsit lähinnä mukavuutta, valitse pehmeämpi kenkä, jonka flex on pienempi. Näin jokainen väärä liike ei siirry välittömästi lumilautaan. Pehmeämpi kenkä voi olla myös erittäin hyödyllinen, jos hengailet paljon puistossa ja joudut laskeutumaan usein. Tämä on vain vähemmän mukavaa kovalla kengällä.

Minkä kokoiset lumilautakengät?

Kokemuksemme mukaan monilla lumilautailijoilla on liian suuret lumilautakengät. Liian isot kengät näyttävät kaupassa oikein hyvältä, mutta lautailun aikana tämä aiheuttaa nopeasti ongelmia. Aloitamme aina mittaamalla jalkasi. Loppujen lopuksi mittaaminen on tietämistä. Heti kun sovitat lumilautakenkää, ensivaikutelmasi on, että se on liian pieni. Tämä johtuu siitä, että sinun PITÄÄ tuntea etuosa heti, kun laitat kengän jalkaan. Potkaise maata kantapäälläsi niin, että kantapääsi liukuu kokonaan kengän takaosaan. Sulje kenkä ja seiso samassa asennossa kuin seisot lumilaudalla. Huomaat tällöin heti, että varpaasi on vapaana edestä. Olemme kirjoittaneet tästä laajan artikkelin: Miten lumilautakengät sovitetaan.

snowboard schoenen kopen

Kuinka tiukat lumilautakenkien pitäisi olla?

Kärsitkö koskaan kylmistä varpaista tai pistelevistä jaloista lumilautailun aikana? Usein lumilautakengät ovat liian tiukat. Tämä on toinen seuraus liian suurista kengistä. Lumilautailun aikana haluat, että jalkasi pysyvät paikoillaan kengissä eivätkä liu'u ympäriinsä. Tämä vaikuttaa ohjaukseen. Jos kengät ovat liian suuret, sinulla on taipumus sulkea ne tiukemmin, jotta et liukastuisi. Näin muutat kengän istuvuutta, jolloin syntyy painepisteitä, jotka haittaavat verenkiertoa.

Tunnettu kenkämerkki

Tiesitkö, että VANS oli yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka valmistivat lumilautailukenkiä? VANS saappaat ovat täynnä teknisiä vempaimia, jotka tekevät niistä erittäin suositut. Pohjan kantapäissä on esimerkiksi "Popcush". Tämä antaa lisäpehmusteen kovan laskeutumisen jälkeen. Lisäksi kaikissa VANS lumilautailusaappaissa on lämpövuori, joka pitää lämpöä. Tämä takaa, että varpaasi pysyvät mukavasti lämpiminä. VANS on myös erittäin hyvä tekemään sulkimia. Huippumalleissa, kuten VANS Infuse ja VANS Invado, on hybridisuljenta. Tämä tarkoittaa, että boost-malleissa on BOA-suljenta perinteisillä nauhoilla. Tämän yhdistelmän avulla voit sulkea saappaat täydellisesti

Burton Lumilautailusaapas

Jos olet harrastanut lumilautailua jonkin aikaa, tunnet ilmeisesti tuotemerkin Burton. Hyvien lumilautojen ja sidosten lisäksi amerikkalainen merkki valmistaa erittäin hyviä lumilautakenkiä. Vuosien ajan Burton Ruler ja the BurtonPhoto BOA ovat olleet erittäin suosittuja jo vuosia. Erityisen rakastettuja ovat istuvuus ja se, miten saappaat istuvat Burton siteisiin.

ThirtyTwo lumilautakengät

Thirtwo on amerikkalainen tuotemerkki, joka keskittyy täysin lumilautakenkien kehittämiseen. Se mistä ThirtyTwo tunnetaan ja kehutaan on sen Lon Lasting Fit. Älä odota, että tämän merkin saappaat istuvat heti täydellisesti. Tule myymäläämme ja anna ThirtyTwo saappaiden lämmittää jalkojasi. Tilaisitko saappaat mieluummin netistä? Ei mitään ongelmaa. Saat saman vaikutuksen yhden tai kahden päivän hyvän lautailun jälkeen.

Jos katsot säännöllisesti lumilautailuelokuvia, näitä lumilautasaappaita nähdään usein. Esimerkiksi Jeremy Jones ja Scott Stevens ratsastavat ThirtyTho-kengillä. Usein nähtävät mallit ovat ThirtyTwo Lashed ja TM-2.

snowboard schoenen

Nidecker lumilautakengät

Jokin aika sitten Nidecker otti haltuunsa lumilautamerkin Flow. Nimet ovat pysyneet samoina, kuten Nidecker Tracer ja Helios. Nidecker saappaat sopivat kaikkiin lumilautasiteisiin. Täydellisimmin Flow sidosten kanssa sopivat Nidecker saappaat. Lumilautasaappaan muoto sopii täsmälleen Flow-sidokseen.

Parhaiden lumilautasaappaiden tilaaminen netistä

Meillä Sidewaysillä on laaja kokoelma lumilautailusaappaita kaikenlaisille lumilautailijoille ja jalkatyypeille. Etkö ole kotoisin Nijverdalista ja haluat tilata lumilautailusaappaat netistä ja tarvitset neuvoja? Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tutustu saappasmallistoomme osoitteesta VANS, Burton, Nidecker ja ThirtyTwo lumilautakengät

Oletko vielä epävarma parhaasta koosta? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme . Voit tehdä sen nopeasti ja helposti sähköpostitse, WhatsAppilla tai puhelimitse. Paras tapa on piipahtaa lumilautamyymälässämme Nijverdalissa. Me mittaamme jalkasi. Tämän mittauksen ja toiveidesi perusteella löydämme sinulle parhaiten sopivat lumilautakengät. Tietenkin on aina parasta kokeilla niitä ensin.

Overview snowboards gender