BOA:n lumilautakengät

Lumilautakengät, joissa on BOAⓇ-suljin

BOAⓇ-sulkimella varustetuista lumilautakengistä on tullut viime vuosina välttämättömät. Aluksi suhtauduimme kaikki epäilevästi kätevään kääntökappaleeseen. Kestääkö se hyvin lumessa? Onko se helppo vaihtaa? Nämä olivat joitakin kysymyksiä, kun törmäsimme ensimmäistä kertaa lumilautakenkien BOAⓇ-sulkimeen.

snowboard schoenen boa

Lumilautakenkä, jossa on BOAⓇ; Alku.

BOA lumilautakengille syntyi vuonna 2001 Kalliovuorilla vallankumouksellisella sulkemisjärjestelmällä, joka muutti lumilautailijoiden tavan "asettaa" lumilautakenkänsä.

BOA Fit -järjestelmä on vallankumouksellinen, palkittu ja patentoitu järjestelmä, joka on integroitu johtavien merkkien kumppanuustuotteisiin. Tämä tekee maailman parhaista varusteista entistäkin parempia. BOA:n innovatiiviset ratkaisut on suunniteltu siten, että käyttäjät voivat kääntää kenkiä nopeasti ja vaivattomasti tarkan istuvuuden saavuttamiseksi.

Lukemattomien prototyyppien ja testien jälkeen syntyi BOA Fit -järjestelmä. Näin luotiin nopea, vaivaton ja tarkka istuvuus, joka lopulta mullistaa alat lumilautailusta lääketieteellisiin tukiin. VANSVANS oli yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka näkivät tulevaisuuden lumilautailukengissä BOA-sulkimen avulla. lanseerasi ensimmäiset BOA:lla varustetut lumilautailukengät kuluttajille vuonna 2001.

BOA sluiting

BOA-sulkimella varustettujen lumilautakenkien edutⓇ.

BOA-sulkimella varustetut lumilautakengät tarjoavat useita etuja, jotka tekevät lumilautailusta mukavampaa ja helpompaa. BOA on suosittu sulkemisjärjestelmäteknologia, joka koostuu kelasta ja säätöpyörästä, jonka avulla voit säätää nauhojen kireyttä tarkasti. Tässä on joitakin BOA-sulkimella varustettujen lumilautakenkien etuja:

  1. Nopea ja helppo: BOA-sulkemisjärjestelmän ansiosta lumilautakengät on helppo pukea ja riisua nopeasti. Yksinkertaisella nupin kääntämisellä voit kiristää ja löysätä nauhoja tarkasti.
  2. Tasainen paineen jakautuminen: BOA-järjestelmä takaa tasaisen paineen jakautumisen jaloillesi, mikä vähentää painepisteitä ja kitkaa. Tämä lisää mukavuutta ja vähentää rakkojen ja epämukavuuden riskiä lumilautailun aikana.
  3. Nopea säätö: Lumilautailun aikana kenkien istuvuus voi muuttua eri olosuhteiden, kuten lämpötilan muutosten tai väsymyksen vuoksi. BOA-sulkemisjärjestelmän avulla voit helposti säätää nauhojen kireyttä parempaa istuvuutta ja suorituskykyä varten.
  4. Luotettavuus: BOA-soljet ovat kestäviä ja luotettavia, mikä takaa turvallisen istuvuuden koko lumilautailusession ajan.
  5. Mikrosäätö: BOA-järjestelmä mahdollistaa mikrosäädön, jolloin voit säätää nauhat juuri haluamallasi tavalla. Tämä tarjoaa yksilöllisen istuvuuden ja paremman hallinnan lumilautaasi.

Kaiken kaikkiaan BOA-sulkimella varustetut lumilautakengät tarjoavat mukavuutta ja suorituskykyä, jotka tekevät lumilautailusta miellyttävämpää ja hauskempaa. Se on suosittu sulkemisjärjestelmä kaikentasoisten lumilautailijoiden keskuudessa, aloittelijoista asiantuntijoihin.

snowboard boots met BOA

Freestyle BOA-sulkimella varustettujen lumilautakenkien kanssa

Kyllä, BOA-sulkimella varustetuilla lumilautakengillä voi ehdottomasti freestylea. Yleensä lumilautakenkien sulkemistapa ei vaikuta suoraan freestyle-suorituskykyyn. Tärkeintä on, että kengät istuvat hyvin ja ovat mukavat sulkemisjärjestelmästä riippumatta.
BOA-sulkimella varustetut lumilautakengät tarjoavat jopa joitakin etuja freestyleratsastajille. BOA-suljin takaa tarkan ja tasaisen istuvuuden, joten voit säätää lumilautakenkiä nopeasti ja helposti, jopa hanskat kädessä. Tämä on hyödyllistä, jos haluat päästä nopeasti sisään ja ulos siteistäsi temppuja varten snowparkissa.
Lisäksi joitakin BOA-solkia voidaan säätää mikrosäädöllä, jolloin voit hienosäätää istuvuutta, jotta saat parhaan mahdollisen tuen ja hallinnan freestylen aikana.
Freestyle-lumilautailu vaatii usein paljon liikettä ja joustavuutta nilkoissa, ja BOA-solki voi auttaa pitämään kengät tukevasti jalkojesi ympärillä, jolloin voit liikuttaa jalkojasi ja nilkkojasi paremmin temppuja, pyörähdyksiä ja otteita varten.
Lyhyesti sanottuna BOA-sulkimella varustetut lumilautailukengät ovat erinomainen valinta freestyle- ja muihin lumilautailutyyleihin, sillä ne tarjoavat mukavuutta, helppoutta ja tarkkuutta riippumatta siitä, mitä haasteita kohtaat vuorella.

Lumilautakengät, joissa on kaksinkertainen BOA-suljin

Lumilautasaappaat, joissa on kaksinkertainen BOA, ajavat hitaasti ulos kengän yhdellä kiertokangen avulla. Yhdellä BOA:lla varustettujen lumilautakenkien haittapuolena on se, että sääriluuta pystyi kiinnittämään hyvin, mutta jalka oli huonommin kiinnitettävissä. Lisäksi yksi BOA ei ole ihanteellinen myöskään silloin, kun sinulla on esimerkiksi kapea vasikka ja leveä jalka tai päinvastoin. Double BOAⓇ mahdollistaa saappaan ylä- ja alaosan säätämisen erikseen toisistaan. Tämä tekee lumilautakengän istuvuudesta entistäkin paremman.

BOA:lla varustettujen lumilautakenkien ostaminen

Etsitkö uusia lumilautakenkiä, joissa on BOA-suljenta? Snowboards.eu/dk Sitten on oikea paikka! Kokoelmastamme löydät lumilautakengät parhaista tuotemerkeistä, kuten seuraaviltaBurton, VANS, ThirtyTwo, Nidecker ja Rome. Tilaa helposti ja nopeasti verkossa, ja me toimitamme uudet kenkäsi PostNL:llä. Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko kokeilla erilaisia lumilautakenkiä? Tule myymäläämme ja saat neuvoja. Valikoimastamme löydät lumilautakengät eri kokoisina ja eri kohderyhmille. Pidätkö mieluummin kengistä, joissa on erilainen sulkemistapa? Tutustu lumilautasaappaisiin, joissa on nauhat tailumilautasaappaisiin, joissa on hybridisuljenta.

Tutustu koko lumilautasaappaiden mallistoon.

boa sluiting snowboard boots