Lumilauta hardboots

Osta Lumilauta hardboots

Etsitkö uusia kenkiä lumilautaan? Snowboards.eu/dk Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa . Jäykällä joustolla varustetut lumilautabootsit on tarkoitettu lautailijoille, jotka menevät elämässä kovempaa. Tavoitteletko maksimaalista nopeutta? Syviä carve-käännöksiä? Sitten olet todellinen freerider. Lumilautailun hardbootsit tuovat silloin ehdottomasti lisäarvoa.

stijve flex snowboardschoen

Mitä jäykkä flex kertoo lumilautakengästä?

Termit flex ja jäykkyys tulevat usein esiin, kun puhutaan lumilautakengistä. Mutta mitä niillä tarkalleen ottaen tarkoitetaan? Mitä pehmeämpi flex on, sitä helpompi kenkä on taipua. Kun haluat kääntyä mutkaan, sinun pitäisi pystyä taivuttamaan polviasi varpaiden yli. Mitä jäykempi kenkä on, sitä vaikeampaa tämä on. Vaaditko kengiltäsi paljon tukea? Tavoitteletko maksimaalista reunan pitoa? Silloin jäykkä joustava lumilautakenkä on paras valinta sinulle. Voit valita myös medium flex- tai softboot-lumilautakengän.

Hardboots lumilauta verkossa

Snowboards.eu/dk Jos etsit lumilautakenkiä, olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa . Burton VANS ThirtyTwo NideckerRome Löydät mallistostamme lumilautasaappaat parhailta tuotemerkeiltä, kuten , , , ja .

Suosittelemme aina käyntiä myymälässämme, jotta voimme mitata jalkasi ja neuvoa sinua oikein. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta lumilautailun ostaminen on helpompaa kuin hyvien soft flex -lumilautailukenkien ostaminen. Eniten tehty virhe on hankkia liian isot kengät. Kun saat oikean koon, huomaat, että tunnet kenkien etuosan, kun seisot suorassa. Kun menet polvista läpi, huomaat, että varpaat vapautuvat. Tule käymään lumilautamyymälässämme katsomaan koko mallistomme lumilautakenkiä.

Sekä miehille että naisille . Tarvitsetko lisätietoja? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda lumilautakaupassamme.

snowboardschoen stijve flex