Lumilautalasit

Ostaminen lumilauta suojalasit

Oletko lähdössä pian talviurheilureissulle ja haluat vielä ostaa uudet lumilautalasit? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan Sidewaysissä. Älä aliarvioi hyvien lumilautalasien merkitystä! Suojalasit suojaavat silmiäsi kylmältä, tuulelta ja mahdollisesti putoamiselta. Varsinkin epäsuotuisissa olosuhteissa on parempi käyttää hiihtolaseja. Hiihtolaseilla ja lumilautailulaseilla ei ole eroa. Miesten ja naisten lumilautalasien välillä voi kuitenkin olla eroja.

snowboard goggles

Lumilautalasien merkitys

Sen lisäksi, että lumilautailulasit suojaavat sinua kylmältä tuulelta, niiden käyttö estää suodattamattoman auringonvalon pääsyn silmiisi. Kun kirkas UV-säteily säteilee suoraan silmiisi, sillä voi olla ikäviä seurauksia. Talviurheilun aikana tämä vaara on vielä suurempi, koska lumi heijastaa UV-säteilyä. Lisäksi UV-säteily leikkaa paksun pilvipeitteen läpi. Siksi hyvin tiivistettyjen lumilautailulasien käyttäminen on välttämätöntä talviurheilun aikana.

Olemme valinneet sinulle hienon malliston hiihto- ja lumilautailulaseja useilta mahtavilta tuotemerkeiltä, kuten Out Of, SPy,Smith, Aphex Anon

Haluatko ostaa all-weather lumilautalasit? Kokeile Smith suojalaseja

Smith:n all-weather lumilautailulasit ovat ohittamattomat ja erittäin suositut. Miksi? Yksinkertaisesti! Smith suojalasien laatu ja ulkonäkö ovat erittäin hyvät. Smith suojalasien linsseissä on Chromapop. Tämän ansiosta näet entistä terävämmin paremmalla kontrastilla. Jos haluat mennä loppuun asti, meillä on myös Smith kypärät, jotka sopivat täydellisesti yhteen Smith lumilautalasien kanssa.

Suojalasit osoitteesta Anon

Hiihto- ja lumilautalasit Anon ovat myös erittäin trendikkäät ja innovatiiviset. Suojalaseissa osoitteesta Anon on Sonar-linssit. Sonar antaa sinulle paremman näön syvyyden ja kontrastin. Lisäksi voit vaihtaa joidenkin Anon suojalasien linssit salamannopeasti Magna-Tech-järjestelmän ansiosta. Mallistossamme on myös hienoja Anon -kypäriä, jotka sopivat täydellisesti suojalaseihin.

Suojalasit alkaen Aphex

Hienoa Aphex hiihto- ja lumilautalaseissa on se, että voit vaihtaa hihnat. Lisäksi useimpiinAphex suojalaseihin saat vakiona kaksi linssiä. Yksi linssi hyvää säätä varten ja yksi linssi huonoa säätä varten.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota lumilautalaseja ostaessa?

Lumilautailulaseja ostaessasi on syytä pitää mielessä joitakin tärkeitä seikkoja. Ensinnäkin istuvuus on olennainen - varmista, että suojalasit istuvat hyvin kasvoillesi ja että niitä on mukava käyttää, eivätkä ne purista tai siirry lumilautailun aikana. Lisäksi linssien väri on tärkeä, sillä eri sävyt sopivat eri sääolosuhteisiin. Kirkas linssi on ihanteellinen pilvisiin päiviin, kun taas tummat linssit ovat hyvät aurinkoisissa olosuhteissa. Harkitse myös huurtumisenesto- ja naarmuuntumisenestopinnoitteita, jotta näkeminen on selkeää ja kestävyys paranee. Lisäksi mahdollisuus vaihtaa linssejä voi olla hyödyllistä, jos lumilautailet usein vaihtuvissa olosuhteissa. Valitse lopuksi tyylikkäät suojalasit, jotka sopivat henkilökohtaiseen makuusi ja lumilautailuasuusi.

Lumilautailulasien linssiluokka

Jokaiseen säätyyppiin kannattaa laittaa erilainen linssi suojalaseihin. Nyt tämä ei ole aina mahdollista. Linssejä on kolmea eri luokkaa. Kategoria 1, 2 ja 3.

Mitä kirkkaampi aurinko, sitä tummempi linssin tulisi olla. Kirkkaalla sinitaivaalla näet siis parhaiten hiihtolaseilla, joissa on kategorian 3 linssi.

Suojalasit, joissa on lieriömäinen tai pallomainen linssi.

Suurin ero pallo- ja lieriölinsseillä varustettujen lumilautailulasien välillä on linssin muoto. Pallomaisen linssin muoto on kaareva sekä pysty- että vaakasuunnassa, ja se muistuttaa pallon ulkonäköä. Näin linssi mukautuu paremmin kasvojen muotoon ja tarjoaa laajemman näkökentän ilman vääristymiä. Pallomaiset linssit vähentävät myös häikäisyn ja heijastusten riskiä ja takaavat selkeän ja kirkkaan näön erilaisissa olosuhteissa.
Toisaalta sylinterimäinen linssi on vaakasuunnassa litteämpi ja pystysuunnassa kaareva, mikä muistuttaa sylinterin ulkonäköä. Sylinterilinssit ovat usein hieman halvempia kuin pallomaiset linssit, ja ne voivat silti tarjota hyvän näön, mutta niiden näkökenttä on yleensä kapeampi ja ne voivat aiheuttaa enemmän vääristymiä näkökentän reunoilla. Yleisesti ottaen pallomaiset linssit ovat suositumpia niiden paremman istuvuuden ja laajemman näkökentän vuoksi, mutta valinta näiden kahden linssityypin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja budjetista.

Fotokromaattiset lumilautalasit

Fotokromaattinen linssi on ihanteellinen lumilautailulaseissa, koska se mukautuu automaattisesti muuttuviin valo-olosuhteisiin. Näissä linsseissä on fotokromaattisia ominaisuuksia, jotka reagoivat UV-valoon ja tekevät linssin sävystä tummemman, kun UV-valoa on enemmän, kuten aurinkoisina päivinä. Sitä vastoin linssi muuttuu vaaleammaksi, kun UV-valoa on vähemmän, kuten pilvisinä päivinä.
Tämä fotokromaattisen linssin mukautuvuus tarjoaa lumilautailijoille useita etuja. Ensinnäkin se poistaa tarpeen vaihtaa linssejä tai kantaa useita suojalaseja, mikä on hyödyllistä muuttuvissa sääolosuhteissa. Voit käyttää yhtä suojalaseja, jotka mukautuvat ympäristöön, jolloin voit jatkaa lumilautailua esteettä.

Osta lumilautailulaseja verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Tilaa uudet lumilautalasit, joilla on upea näkö, turvallisesti ja nopeasti osoitteesta Snowboards.fi. Hyödy ilmaisesta toimituksesta ja supernopeasta toimituksesta. Tarvitsetko lisätietoja lumilautailusta tai lumilautalaseista? Haluaisitko kokeilla erilaisia suojalaseja? Pistäydy sitten lumilautamyymälässämme Nijverdalissa. Meille on helppo tulla ja voit pysäköidä autosi ilmaiseksi.

snowboard brillen