Camber lumilaudat

 • The #1 in Snowboards
 • All your favorite brands under one roof
 • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
 • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

What is a camber snowboard? plus-icon

A camber snowboard, also known as a traditional camber snowboard, is a type of snowboard where the center of the board (between the bindings) curves upward while the tip and tail make contact with the ground. This creates an arch shape that raises the center of the board off the snow.

What are the Benefits of a camber snowboard plus-icon

The camber profile provides excellent power transfer and edge grip as the board is pre-loaded in the center. This gives the board stability and pop, making it suitable for aggressive carving, high-speed descents, and powerful turns on hard, groomed slopes.

What are the disadvantages of a camber snowboard? plus-icon

However, the camber profile can also result in less forgiveness and stability in variable terrain and snow conditions, especially in deep powder snow. It can also make it more challenging for beginners to initiate turns as the board provides more resistance and can catch edges more easily.

Is a camber snowboard only for advanced riders? plus-icon

No, a camber snowboard is not only for advanced snowboarders. While camber snowboards are known for their responsiveness and power, they can also be suitable for riders of various skill levels, depending on their preferences, abilities, and the conditions in which they ride.

Osta camber lumilauta

Olet tehnyt päätöksen ostaa uuden lumilautan. Oikein hyvä! Mutta tiedätkö jo, pitäisikö sen olla camber-lumilauta? Snowboards.eu/dk At olet oikeassa paikassa uuden lumilautasi camber-profiililla. Löydät parhaat camber-laudat parhailta tuotemerkeiltä, kuten esim, Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita ja Gnu.

Edut ja haitat lumilautojen camber-profiili

Ei pidä missään nimessä paikkaansa, että camber-lumilaudat soveltuvat vain edistyneille ajajille. Olihan 15 vuotta sitten saatavilla vain camber-lumilaudat. On kuitenkin totta, että camber-lauta rankaisee hieman nopeammin kuin rokkilauta. Tämä johtuu siitä, että kärkeä ja häntää ei työnnetä alaspäin vaan ylöspäin. Tämän vuoksi rocker-lumilauta puree harvemmin, mikä on toinen etu aloittelevalle lumilautailijalle. Useimmissa asiantuntijoiden ja edistyneiden lumilaudoissa on siis camber-profiili.

Camber-profiilisten lumilautojen edut

 • Vakaa suurilla nopeuksilla
 • Paljon ponnahdusta / palautumista
 • Nopeat reunanvaihdot
 • Paljon pitoa

Camberilla varustettujen lumilautojen haitat

 • Särmäys vaatii enemmän energiaa
 • Lauta puree todennäköisemmin. Erityisesti vähemmän jyrkissä rinteissä
 • Rangaisee nopeammin, kun haluat oppia uusia temppuja.

camber snowboards

Kuperalla lumilaudalla puuterissa

Camber-lumilaudan käyttäminen puuterissa voi olla haastava kokemus, mutta siitä on varmasti mahdollista nauttia, jos sinulla on oikea tekniikka ja taidot. Camber-lumilaudoissa on perinteinen kaareva muoto, jossa laudan keskikohta kaartuu alaspäin ja nokka ja häntä irtoavat maasta. Syvässä puuterissa tämä voi aiheuttaa laudan uppoamisen lumeen, jolloin se jää jumiin ja vaikeuttaa liikkumista.
Jotta camber-lumilaudasta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti puuterissa, on tärkeää jakaa paino hyvin ja nojata voimakkaasti takajalan varaan, jotta nokka pysyy ylhäällä. Se vaatii enemmän teknistä taitoa ja ponnistelua kulkea puuterissa kuin rokkeri- tai hybridilauta.
Vaikka camber-lumilaudat tarjoavat parempaa ponnahdusvoimaa ja tarkkuutta kovilla rinteillä, ne voivat olla vähemmän anteeksiantavia puuterissa ja vaativat edistyneemmän ajajan hyödyntämään niitä täysimääräisesti. Jos kuitenkin pidät haasteista ja haluat parantaa puuterilautailutekniikkaasi, camber-lumilautailu puuterissa voi olla opettavainen ja palkitseva kokemus.

camber snowboard

Lumilaudat, joissa on camber-profiili

Yleisesti voidaan sanoa, että jokaisella lumilaudalla on camber-, rokkeri- tai flatbase-profiili. Camber on perinteisin profiili. Camber-lumilaudalle on ominaista, että laudan keskikohta on irti maasta ja että laudan kärki ja häntä ovat kosketuksissa maahan. Kun astut laudan päälle, kärkeen ja häntään kohdistuu painetta, joka antaa pitoa ja voimaa. Lähes kaikissa carving-lumilaudoissa on camber-profiili. Camber-lumilautoja tarjotaan usein myös freeride-lumilautoina ja all-mountain-lumilautoina.

Camber-rocker-hybridilumilauta

Teknologia ei ole pysynyt paikoillaan viime vuosina. Tämä on johtanut erilaisiin camber-muotoihin, joissa yhdistyvät camberin edut ja rokkarin edut. Tätä profiilia kutsutaan hybrid camberiksi.

Näissä lumilaudoissa on camberia siteiden välissä voimaa ja tarkkuutta varten ja rockeria nokassa ja hännässä anteeksiantavuutta ja kelluvuutta varten.

Enemmän poppia camber-lumilaudalla

Camber-lumilaudat tunnetaan erinomaisesta popista, jolla tarkoitetaan laudan kykyä tehdä räjähtäviä ja voimakkaita ollien ja hyppyjen tekoja. Camber-lumilautojen perinteinen kaareva muoto aiheuttaa sen, että laudan keskikohta kaartuu alaspäin, jolloin nokka ja perä irtoavat maasta, kun käytät painetta. Tämä luo laudalle luonnollisen kimmoisuuden ja energian varastoitumisen.
Kun suoritat ollien, camber taipuu ja vaimentaa jalkojesi voiman. Kun vapautat voiman, lauta hyppää räjähdysmäisesti ylös, jolloin voit saavuttaa vaikuttavia korkeuksia. Tämän vuoksi camber-lumilaudat ovat suosittuja freestyle-ratsastajien keskuudessa, jotka haluavat tehdä temppuja ja hyppyjä puistossa.
Camber-rakenne tarjoaa myös parempaa vakautta ja reaktiokykyä, mikä on hyödyllistä, kun suoritat tarkkoja käännöksiä ja carvingia kovilla rinteillä. Camber-lumilaudat ovat usein edistyneiden lumilautailijoiden suosikkivalinta niiden tarjoaman kontrollin ja popin vuoksi.
Lyhyesti sanottuna, jos etsit lumilautaa, jossa on maksimaalinen pop, räjähtävät olliet ja voimakkaat hypyt, camber-lumilauta on ihanteellinen valinta. Se tarjoaa leikkisän ja dynaamisen ajokokemuksen, joka sopii täydellisesti freestyleratsastajille ja niille, jotka pitävät teknisesti haastavista ajoista.

Osta camber-lumilauta verkossa

Snowboards.eu/dkVoit ostaa camber-lumilaudan turvallisesti ja nopeasti osoitteessa . Tarvitsetko lisätietoja tai neuvoja tästälumilaudasta? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda lumilautamyymälässämme. Myymälästämme löydät samat miesten ja naisten camber-lumilaudat kuin verkkokaupastamme.