Naisten lumilaudat

  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

What length of women's snowboard do I need? plus-icon

The length of a women's snowboard depends on various factors such as your body weight, height, riding style, and the type of terrain you want to snowboard on. For freestyle-oriented women's snowboards, you would typically choose a shorter length compared to a freeride snowboard, for example.

Why choose a women's snowboard? plus-icon

Generally, there are some differences between women's snowboards and men's snowboards. Besides the visual differences, the main distinctions lie in the flex, width, and size range. If you are a tall or large woman or have larger feet, you can certainly choose a men's snowboard without any issues.

Which women's snowboard suits me? plus-icon

To find the right women's snowboard that suits you, there are several factors to consider. In our webshop, you can easily filter based on your skill level, preferred riding style, body weight, height, and of course, personal preferences.

Where to buy a women's snowboard? plus-icon

There are various places where you can buy a women's snowboard. We always recommend purchasing a women's snowboard from a specialist. At snowboards.nl, you can buy a women's snowboard both online and in our physical snowboard shop. In our shop, we strive to provide detailed descriptions of the snowboards. If you visit our shop, we will personally assist you in finding a perfectly fitting women's snowboard.

Osta naisten lumilauta

Mitä hauskaa! Olet menossa lumilautailemaan ja etsit upeaa naisten lumilautaa. Snowboards.eu/dk Olet tullut oikeaan paikkaan. Mallistomme on huolella valittu vuosien kokemuksella varustettujen lumilautailijoiden toimesta. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut lumilautailija, löydät etsimäsi. Vietätkö paljon aikaa ystävien kanssa puistossa vai sukellatko tuoreeseen puuteriin mahdollisimman pian? Meiltä löytyy sopiva lumilauta jokaiselle naiselle.

Mitä kannattaa huomioida, kun ostat lumilautaa naisille?

Suunnitteletko ensimmäisen naisten lumilautasi ostamista? Älä sitten katso vain kivoja printtejä tai värejä. Kyllä, tietysti useimmille naisille nekin ovat tärkeitä, mutta on monia muitakin asioita, jotka ovat tärkeitä oikean laudan löytämiseksi. Yksi tärkeä näkökohta on pituus. Tämä riippuu pituudestasi ja painostasi. Lyhyt naisten lumilauta kääntyy helposti ja pidempi on taas hieman nopeampi. Mitä haluat tehdä sillä? Haluatko ajaa leikkisästi vai haluatko tehdä enemmän pitkiä ja nopeita käännöksiä? Vai harrastatko jopa off-piste-ajoa? Jokainen naisten lumilauta sopii eri ajotyyliin. Mallistostamme löydät naisten lumilaudat, jotka sopivat parkkiin, all-mountainiin, freestyleen ja freerideen.

Tärkeintä lumilautailussa on hauskanpito. Älä siis valitse kaikkein hienointa naisten lumilautaa, vaan valitse sellainen, joka sopii sinulle. Näin säilytät hallinnan ja saat itseluottamusta. Huomaat, että alat lumilautailla paremmin ja kauniimmin.

dames snowboard

Osta uusi naisten lumilauta

Onneksi yhä useammat naiset harrastavat lumilautailua talvilomallaan. Me Sidewaysilla ymmärrämme tämän hyvin, sillä lumilautailu antaa sinulle vapauden tunteen. Lumilautojen materiaalit ovat kehittyneet paljon viime vuosina, mikä tekee lumilautailusta mukavampaa ja helpompaa. Erityisesti rokkari ja Triple Base Bataleon ovat tehneet ohjaamisesta helppoa ja laudasta vähemmän purevan. Niinpä on epätodennäköisempää, että putoamme takapuolellemme. Olkoon se juuri se syy, miksi yhä useammat ihmiset aloittivat hiihtämisen! Sidewaysissä olet tullut oikeaan paikkaan, jos etsit urheiluvälineitä ja lumilautoja seuraavilta huippumerkeiltä, kuten Burton.

Paras lumilauta naisille

Saamme säännöllisesti kysymyksen; mikä on paras naisten lumilauta? Vastaus tähän kysymykseen riippuu kokemuksestasi ja ajotyylistäsi. Esimerkiksi kaksi oppituntia käynyt henkilö tarvitsee eri naisten lumilautaa kuin henkilö, joka on harrastanut lumilautailua 20 viikkoa. Valitsetko aloittelijana liian vaikean laudan? Silloin saatat päätyä istumaan perseellesi enemmän kuin nauttimaan lumilautailusta. Verkkokaupassamme voit helposti suodattaa aloittelijan, edistyneen ja asiantuntijan lumilaudat, jotta löydät aina itsellesi parhaiten sopivan naisten lumilaudan.

snowboards dames kopen

Naisten lumilaudat parhailta tuotemerkeiltä

Naisten lumilautojen mallistostamme löydät lautoja parhailta tuotemerkeiltä kuten Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton NideckerNideckerRome, , , Supermatic, ,Capita ja Gnu. Jokaisella tuotemerkillä on oma näkemyksensä siitä, miltä täydellisen naisten lumilautan tulisi näyttää. Yksi merkki keskittyy pääasiassa camber-lumilautoihin, kun taas toisella on mallistossaan paljon rokkilumilautoja.

snowboard dames

Suosituimmat lumilaudat

Joka kausi merkit julkaisevat uudenlaisia naisten lumilautoja. Suosituimmat naisten lumilaudat pysyvät yleensä mallistossa, ja ne vaihtavat painatuksia tai värejä ja ominaisuuksia yleensä vain muutaman vuoden välein. Jokaisella lumilautamerkillä on omat naisten lumilaudat, jotka pärjäävät testissä joka vuosi.

1. Bataleon Feelbetter

Joskus lumilaudan nimi kertoo kaiken. Bataleon Feelbetterin avulla voit nauttia kaikista olosuhteista. Helppo retkeily rinteessä? Kierros fun parkissa? Feelbetterissä on Directional Twin -muoto ja camber-muoto. BataleonYhdistettynä 's Triple Base -teknologiaan tämä ominaisuus antaa naisten laudalle korkean hauskuusasteen!

2. Burton Yeasayer

BurtonBurton Yksi suosituimmista naisten lumilaudoista alkaen on Yeasayer . Burton Siinä missä lauta oli aiemmin nimeltään Deja vu, muutti nimi Yeasayeriksi kaksi kautta takaisin. Leikkisä all mountain / freestyle-lumilauta, joka saa sinut puskemaan rajojaan niin rinteessä kuin puistossa.

3. Jones Twin Sister

Jones Twin Sister on ollut yksi parhaista naisten all mountain -lumilaudoista jo useiden vuosien ajan. Jones Tälle kaudelle on antanut laudalle muodonmuutoksen ja uuden muodon. Jones Tämä tekee laudasta entistäkin monipuolisemman. on onnistunut tekemään Twin Sisteristä entistäkin kevyemmän. Lisäksi laudassa on nyt "lusikka", joka takaa, että lauta puree vähemmän nopeasti. Lisäksi naisten laudassa on nyt enemmän pitoa kovilla rinteillä Traction Tech 3.0:n ansiosta. Jones Kohdissa, joissa kantapäät ja varpaat painavat teräspuolta, on siirretty teräspuolta hieman ulospäin, jotta se pureutuu jäähän.

Naisten lumilauta myynnissä

Kauniiden ja laadukkaiden naisten lumilautojen ei aina tarvitse olla kalliita. Meillä on aina jonkin verran naisten lumilaudan tarjouksia. Jos siis etsit alennusmyynnissä olevaa lumilautaa, kannattaa tutustua sivustollemme kauden loppupuolella tai hyvin aikaisin. Meiltä löytyy aina tyhjennysmyynnissä oleva lumilauta sinulle. Sen lisäksi annamme sinulle aina mahtavan tarjouksen, kun ostat naisten lumilaudan siteineen. Lumilautojen lisäksi meillä on aina myynnissä myös naisten lumilautakengät. Lumilautakenkiä varten suosittelemme sinua aina käymään lumilautamyymälässämme. Voit vierailla meillä 6 päivää viikossa, 12 kuukautta vuodessa. Kyllä, myös kesällä myymälässämme on naisten laudat ja lumilautasiteet varastossa. Tutustu naisten lumilautavaatemallistoon myymälässämme!

Naisten lumilauta verkossa osoitteessa Snowboards.eu/dk

Löydä täydellinen naisten lumilauta verkkokaupastamme! Tarjoamme laajan malliston huippumerkkejä, jotka on räätälöity täydellisesti tarpeisiisi ja tasoosi. Talviurheiluasiantuntijamme ovat valmiita antamaan sinulle henkilökohtaisia neuvoja, jotta voit tehdä parhaan valinnan. Tilaaminen on helppoa ja turvallista verkkosivujemme kautta, ja toimitus kotiin on nopeaa. Pyrimme tyytyväisyyteesi ja tarjoamme 14 päivän palautusoikeuden. Lähde unohtumattomaan talviurheilukokemukseen ja tilaa naisten lumilauta nyt verkossa tai piipahda lumilautamyymälässämme.