Soft flex lumilaudat

 • The #1 in Snowboards
 • All your favorite brands under one roof
 • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
 • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

Was ist ein Snowboard mit einer soften Flex? plus-icon

Ein Snowboard mit einer soften Flex ist ein relativ flexibles Snowboard. Die Flexibilität bezieht sich auf den Grad der Biegung eines Snowboards unter Druck. Eine softe Flex bedeutet, dass das Snowboard leicht biegt, was es verspielter, verzeihender und leichter zu steuern macht.

Vorteile eines Snowboards mit softer Flex: plus-icon

Ein Snowboard mit softer Flex bietet verschiedene Vorteile, insbesondere für Anfänger und Freestyle-Fahrer. Eine softe Flex erleichtert das Biegen und Drehen des Snowboards. Dies macht das Board wendiger und sorgt für eine bessere Kontrolle, insbesondere beim Kurvenfahren. Anfänger finden es einfacher, die Grundlagen des Snowboardens mit einer soften Flex zu erlernen. Eine softe Flex bietet mehr Verzeihung, wenn Fehler gemacht werden. Das Board gerät weniger leicht aus dem Gleichgewicht bei ungeschickten Bewegungen oder falscher Technik, wodurch Anfänger mehr Vertrauen gewinnen und seltener stürzen.

Für Freestyle-Fahrer bietet eine softe Flex mehr Spielbarkeit und Reaktionsfähigkeit bei der Ausführung von Tricks und beim Fahren im Snowpark. Das leichtere Erzeugen von Flex beim Absprung ermöglicht höhere Sprünge und weichere Landungen.

Obwohl ein Snowboard mit softer Flex verschiedene Vorteile bietet, gibt es auch einige mögliche Nachteile, die berücksichtigt werden sollten. Eine softe Flex kann bei hohen Geschwindigkeiten, insbesondere auf rauen oder vereisten Pisten, weniger Stabilität bieten. Der Mangel an Steifheit kann zu Vibrationen führen und die Fähigkeit des Boards, Geschwindigkeit zu halten, beeinflussen.

Nachteile eines Snowboards mit softer Flex: plus-icon

Hoewel een snowboard met een softe flex verschillende voordelen biedt, zijn er ook enkele mogelijke nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Een softe flex kan minder stabiliteit bieden bij hoge snelheden, vooral op ruwere of ijzige pistes. Het gebrek aan stijfheid kan leiden tot trillingen en het vermogen van het board om snelheid vast te houden beïnvloeden.

Eine softe Flex kann das Fahren aggressiver Carves erschweren. Beim Schneiden scharfer Kurven mit hoher Geschwindigkeit kann eine softe Flex sich weniger reaktionsschnell und weniger stabil anfühlen. Fahrer, die kraftvolle und schnelle Carving-Stile bevorzugen, ziehen möglicherweise ein Snowboard mit steiferer Flex vor.

Auf steilen Hängen kann eine softe Flex möglicherweise weniger Grip und Stabilität bieten. Die Flexibilität kann es schwieriger machen, die Kanten gut in den Schnee zu graben, was zu verringerter Kontrolle und Vertrauen auf steilerem Gelände führt.

Ist ein Snowboard mit softer Flex nur für Anfänger geeignet? plus-icon

Nein, ein Snowboard mit softer Flex ist nicht nur für Anfänger geeignet. Obwohl Anfänger oft von der Verzeihung und Spielbarkeit einer soften Flex profitieren, können auch erfahrene Fahrer und fortgeschrittene Snowboarder je nach Vorlieben und Fahrstil die Eigenschaften einer soften Flex genießen.

Für Anfänger bietet eine softe Flex die Vorteile einer einfachen Kontrolle, Wendigkeit und Verzeihung. Es erleichtert das Erlernen grundlegender Fähigkeiten und den Aufbau von Vertrauen, was in der Anfangsphase des Snowboardens entscheidend ist.

Ostaminen pehmeä flex lumilaudat

Ennen kuin ostat lumilaudan, sinun on päätettävä, mikä on tasosi ja mitä haluat tehdä sillä. Jos olet juuri aloittanut lumilautailun, on suositeltavaa ostaa lumilauta, jossa on pehmeä flex. Soft flex -lumilauta on ystävällisempi eikä rankaise joka virheestä heti. Lumilautaa on helppo ohjata ja se antaa varmuutta tekniikan hallintaan.

Pehmeän flexin lumilaudat jibbingiin

Jos olet kokenut freestyler ja sinut löytää usein funparkista, pehmeällä flexillä varustettu lumilauta on myös ihanteellinen. Freestyle- tai park-lumilauta ei ole ihanteellinen kiihdyttämiseen rinteessä. Sitä varten ovat carving- ja freeride-lumilaudat. Nämä laudat on kuitenkin helppo työntää flexiin, joten ne ovat ihanteellisia "groundtrickeihin". Pidätkö enemmän kaide- ja box ridingista? Silloin tarvitset Jib-lumilautaa. Jibbing on lähes jokaisen puistossa tekemäsi tempun perusta.

soft flex snowboard

Pehmeällä flexillä varustetun lumilaudan edut

Lumilaudalla, jossa on pehmeä flex, on useita etuja, koska se tarjoaa lumilautailijoille useita ominaisuuksia. Seuraavassa on joitakin soft flex -lumilautojen keskeisiä etuja:

 1. SPJoustavuus: Soft flex -lumilaudat ovat joustavampia kuin jäykemmät laudat, mikä tekee niistä erittäin leikkisät ja helposti taipuvat. Tämä tekee niistä ihanteellisia freestyle-ratsastajille, jotka haluavat tehdä temppuja, kuten buttereita, pressiä ja jibpejä.
 2. Helppo hallita: Pehmeämpi flex tekee lumilaudasta anteeksiantavamman ja helpommin hallittavissa olevan, erityisesti pienemmillä nopeuksilla. Tämä on eduksi aloittelijoille ja vähemmän kokeneille lumilautailijoille, jotka haluavat kehittää taitojaan.
 3. Jibbaus: Lumilautailijoille, jotka haluavat jibata kiskoilla ja laatikoilla, pehmeä flex-lumilauta tarjoaa tarvittavan joustavuuden laskeutua vakaasti ja liukua helposti esteiden yli.
 4. Pehmeä kyyti: Soft flex -lumilaudoilla on yleensä pehmeä kyyti, mikä takaa miellyttävän ajomukavuuden erityisesti tasaisilla osuuksilla ja hoidetuilla rinteillä.
 5. Ihanteellinen kevyemmille kuljettajille: Soft flex -lumilaudat sopivat usein paremmin kevyemmille lumilautailijoille, koska ne vaativat vähemmän voimaa taipumiseen ja ohjaamiseen.
 6. Hyviä puuterissa: Soft flex -lumilaudat kelluvat helposti puuterissa ja tarjoavat surffauksen kaltaisen kokemuksen ajajille, jotka haluavat mennä off-pisteelle.

Lyhyesti sanottuna pehmeällä joustolla varustettu lumilauta on täydellinen lumilautailijoille, jotka etsivät leikkisää ja anteeksiantavaa ajoa, joka on ihanteellinen freestyle-ajoon, jibbingiin ja off-piste-seikkailuihin. Se on myös erinomainen valinta aloittelijoille ja kevyemmille ratsastajille, jotka haluavat kokea helposti hallittavissa olevan ja mukavan lumilautan.

soft flex snowboard

Pehmeällä joustolla varustetun lumilaudan haitat

Vaikka pehmeällä flexillä varustetuilla lumilaudoilla on monia etuja, on myös joitakin haittoja, jotka on otettava huomioon:

 1. Vähemmän vakautta suurilla nopeuksilla: Pehmeä flex-lumilauta voi tuntua vähemmän vakaalta suurilla nopeuksilla, erityisesti karkeilla ja hoidetuilla rinteillä. Se voi täristä enemmän ja reagoida huonommin kuin jäykemmät laudat.
 2. Vähemmän tarkkuutta carvingissa: Pehmeämmän jouston ansiosta lumilauta voi vaikeuttaa terävien ja tarkkojen käännösten tekemistä suurilla nopeuksilla. Se voi myös tarjota vähemmän pitoa carvingissa kovilla jään kaltaisilla rinteillä.
 3. Rajallinen suorituskyky syvässä puuterissa: Vaikka pehmeäjoustoiset lumilaudat tarjoavat leikkimielisen kokemuksen puuterissa, niillä voi olla vähemmän kelluvuutta kuin jäykemmillä laudoilla, mikä voi vaikeuttaa ajamista syvässä puuterissa.
 4. Vähemmän popia ja voimaa hyppyihin: Soft flex -laudat saattavat tarjota vähemmän poppia ja voimaa suurissa hypyissä, erityisesti jäykempiin laudoihin verrattuna. Tämä voi vaikuttaa hyppyjen korkeuteen ja etäisyyteen.
 5. Ei ihanteellinen edistyneille ratsastajille: Teknisiä haasteita ja kehittynyttä suorituskykyä etsiville edistyneille lumilautailijoille pehmeän taipuisan lumilautan ominaisuudet voivat olla rajalliset.

Näistä haittapuolista huolimatta soft flex -lumilaudat ovat edelleen suosittuja freestyle-ratsastajien, aloittelijoiden ja leikkisää ja anteeksiantavaa ajoa etsivien lumilautailijoiden keskuudessa. Oikeaa lumilautaa valitessasi on tärkeää ottaa huomioon ajotyylisi, tasosi ja olosuhteet, joissa ajat.

Soft flex -lumilauta aloittelijoille

Aloittelijoille tarkoitetun soft flex -lumilautan etuna on, että näitä lautoja on helppo ohjata. Sekä pituudeltaan että väännökseltään laudat ovat pehmeän flexin omaavia. Jos ajat liian jäykällä lumilaudalla liian vähäisellä kokemuksella, on vaikeampaa hallita tekniikka kunnolla. Sen sijaan, että antaisit teräspuolen tehdä työn, sinulla on silloin nopeasti kiusaus polkea takajalalla. Tämä vaatii voimaa, etkä opeta itsellesi optimaalista tekniikkaa sillä tavalla. Haluatko anteeksiantavamman lumilaudan, jossa on suuri potentiaali? Harkitse silloin keskikarkeaa lumilautaa.

Tilaa low-flex-lumilauta verkossa

Snowboards.eu/dk Jos etsit lumilautaa, jossa on pehmeä flex, olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa . Bataleon Jones Roxy Arbor Burton Nidecker Rome Capita Mallistostamme löydät lumilaudat parhaimmilta tuotemerkeiltä, kuten , , , Lib-Tech, ,, , , , , , ja Gnu.

Kaupastamme löydät lumilautavaatteet ja lumilaudat sekä miehille että naisille. Tarvitsetko lisää tietoa lumilaudoista? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda lumilautakaupassamme.