Suuntaavat lumilaudat

  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

What is a snowboard with a directional shape? plus-icon

A snowboard with a directional shape is a type of snowboard where the front (nose) and back (tail) of the snowboard are not symmetrical. In a directional shape, the nose is typically longer, wider, and rounder than the tail. This design is intended to optimize the snowboard for riding in one direction, usually with the front facing downhill.

What is the advantage of a directional shape? plus-icon

The advantage of a directional shape in a snowboard is that the design is optimized for specific riding conditions and styles. You opt for a snowboard with a directional shape when you prioritize stability, control, and versatility.

What is the best snowboard with a directional shape? plus-icon

There are many snowboard brands and models with a directional shape that are considered excellent. However, the best snowboard with a directional shape depends on your individual preferences, riding style, and level of experience. What may be the best snowboard for one person may not be the same for another.

Can you ride switch on a snowboard with a directional shape? plus-icon

Yes, it is possible to ride switch on a snowboard with a directional shape, but it can be more challenging compared to riding switch on a true twin snowboard. A snowboard with a directional shape typically has a non-symmetrical front (nose) and back (tail), with the nose being longer and wider than the tail. This design is optimized for riding in one direction, usually with the front facing downhill.

Osta Directional lumilauta

Suuntaavalla lumilaudalla ajetaan parhaiten yhteen suuntaan, ja sille on ominaista pidempi ja leveämpi nokka verrattuna häntään. Suuntaavan lumilaudan perä on yleensä kapeneva. Suuntaava muoto on lähes aina freeride-painotteisissa lumilaudoissa. Haluatko siis sukeltaa puuteriin vai ajaa rinteessä tiukkoja linjoja? Silloin suuntaava lumilauta on paras valintasi. Bataleon Jones Roxy Arbor Burton Nidecker Rome Capita Gnu Verkkokaupastamme löydät suuntaavalla muodolla varustettuja lumilautoja parhailta tuotemerkeiltä, kuten , , Lib-Tech, ,, ,,,, ja .

Suuntaavat lumilaudat toimivat erinomaisesti tuoreessa puuterissa.

Jos menet säännöllisesti off-pisteelle ja pidät tuoreesta puuterista, tarvitset ehdottomasti hyvän freeride-lumilautan, jossa on suuntaava muoto. Tällaisen muodon etuna on, että leveämpi ja pidempi nokka leijuu hyvin lumen yläpuolella. Tämän mahdollistaa myös lyhyt perä. Tämä saa sinut seisomaan enemmän lumilaudan takaosassa, mikä antaa laudalle hyvän "nosteen". Huomaat, että sinun on painettava takajalkojasi paljon vähemmän, jotta laudan nokka pysyy lumen yläpuolella.

directional snowboard

Suuntaavan muotoisen lumilaudan etu

Suuntaavalla lumilaudalla on lukuisia etuja ajajille, jotka haluavat tutkia koko vuoren. Suuntaava lumilauta, jossa on selkeä ero nokan (etuosa) ja hännän (takaosa) välillä, on suunniteltu ajettavaksi pääasiassa yhteen suuntaan, yleensä nokka eteenpäin. Tämä tarjoaa enemmän vakautta ja hallintaa suurilla nopeuksilla, erityisesti jyrkillä rinteillä ja syvemmällä puuterissa. Muoto helpottaa käännösten tekemistä ja parantaa kellumista syvässä lumessa. Se sopii erityisesti freeride- ja all mountain -ratsastajille, jotka haluavat nauttia nopeista ajoista ja seikkailullisesta maastosta, mutta pystyvät silti tekemään temppuja hoidetuilla rinteillä.

snowboard met directional shape

Suuntaava lumilautamalli ennennäkemättömiin carving-ominaisuuksiin.

Suuntaava lumilauta on sopivin valinta myös silloin, kun haluat kiihdyttää ja karvailla. Leveämpi nokka saa laudan reagoimaan nopeasti, kun laitat sen kyljelleen. Kun haluat ohjata ulos kaarteista, painat enemmän kapeampaa ja jäykempää häntää.

Lyhyesti sanottuna: suuntaava lumilauta sopii hyvin carvingiin ja freerideihin. True Twin -lumilauta on ihanteellinen puistossa ja freestylingissä. Suuntaava twin-lumilautasoveltuu paremmin all mountain / freestyle suuntautuneelle lumilautailijalle.

Siksi useimmissa all mountain- ja freestyle-lumilaudoissa on suuntaava twin-muoto. Useimmissa puisto- ja freestyle-lumilaudoissa on true twin -muoto. Useimmissa carve- ja freeride-lumilaudoissa on suuntaava muoto.

Osta suuntaavat lumilaudat verkossa osoitteesta snowboards.dk

dk Jos etsit suunnattua lumilautaa miehille ja naisille, olet tullut oikeaan paikkaan snowboards . . Verkkokaupastamme löydät myös lumilautakengät ja lumilautasiteet. Tarvitsetko lisätietoja tai neuvoja? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda myymälässämme katsomassa laudat tosielämässä!