Suuntaviivaiset kaksoismonilaudat

  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

What is a snowboard with a directional twin shape? plus-icon

A snowboard with a directional twin shape is a type of snowboard that combines elements of both a directional snowboard and a true twin snowboard. A directional twin shape snowboard has a symmetrical shape in width, meaning that the tip and tail have the same shape and length. This makes the board suitable for riding both forward and switch. The difference from a twin snowboard lies in the flexibility and positioning of the bindings.

What is the best snowboard with a directional twin shape? plus-icon

Determining the best snowboard with a directional twin shape depends on individual preferences, riding style, skill level, and the specific terrains you want to ride on. However, there are some popular and high-quality snowboard models with a directional twin shape that consistently deliver excellent performance and receive praise from snowboarders. If you have any questions about which directional twin snowboard suits you best, feel free to contact us.

What are the advantages of a directional twin shape? plus-icon

A snowboard with a directional twin shape offers several advantages compared to other snowboard shapes. Some benefits include versatility, as the shape combines characteristics of a directional and a true twin shape. Stability is increased, thanks to the stiffer tail of a directional twin shape, especially at higher speeds. It also provides excellent float in powder due to the slightly set-back bindings, while still allowing the possibility of riding switch.

When should you choose a snowboard with a directional twin shape? plus-icon

Thanks to the combination of the symmetrical shape and the slightly stiffer tail, a directional twin shape snowboard offers a good balance between freestyle characteristics and all-mountain performance. It allows riders to enjoy both freestyle tricks in the park and fast descents on the mountain. It is a popular choice for snowboarders who want a versatile board that is suitable for various terrains and riding styles.

Can you ride switch with a snowboard with a directional twin shape? plus-icon

Yes, you can ride switch with a snowboard with a directional twin shape. A snowboard with a directional twin shape is specifically designed to allow riders to ride both forward and switch.

Suuntaava twin-lumilauta; yksi monipuolisimmista muodoista.

Lumilauta voi olla erimuotoinen. Yleinen muunnelma on suuntaava kaksoismonilauta. Tämä tarkoittaa, että useimmissa tapauksissa muoto on symmetrinen, mutta siteet on sijoitettu hieman taaksepäin. Sidosten siirtäminen taaksepäin tunnetaan myös nimellä setback. Setbackin suurena etuna on, että pidempi nokka antaa laudalle paremman ohjautuvuuden ja lisää kelluvuutta tuoreeseen puuteriin sukeltaessa. Lisäksi joustokuvio ei ole täysin symmetrinen. Laudan nokka on joustavampi ja häntä jäykempi. Tämä tekee directional twin -lumilaudasta erittäin monipuolisen ja antaa laudalle muita ominaisuuksia kuin directional shape -lumilaudalle tai true twin shape -lumilaudalle.

snowboard directional twin

Suuntaavan lumilaudan edut

Directional twin -mallisessa lumilautassa yhdistyvät sekä suuntaavan että kaksoismuotoisen lumilautan edut, mikä tekee siitä monipuolisen ja suositun valinnan kaikentasoisille lumilautailijoille. Symmetrisen muodon ja taivutuksen ansiosta lauta näyttää twiniltä, mikä tarkoittaa, että sekä nokka että perä ovat samanmuotoiset ja -pitkäiset. Tämän ansiosta sillä on helppo ajaa sekä eteen että taaksepäin, ja se sopii erinomaisesti freestyleen, temppuiluun ja puistossa ajamiseen.

Erikoisuutena on kuitenkin se, että laudan joustavuus, jäykkyys ja setback on sovitettu hieman suuntaansa, jolloin nenä on hieman pidempi ja leveämpi kuin häntä. Nämä suuntaavat seikat parantavat suorituskykyä vuoristossa. Suuntakaksikon ansiosta saat enemmän vakautta ja pitoa suurilla nopeuksilla ja paremman hallinnan, kun ajat puuterissa tai jyrkissä rinteissä.

Lauta säilyttää kuitenkin tarpeeksi freestyle-ominaisuuksia temppujen ja hyppyjen tekemiseen. Tämä tekee siitä suosikkivalinnan all-mountain-ratsastajille, jotka haluavat kokeilla vähän kaikkea - freestyle-temppujen tekemisestä parkissa ja all-mountain-maaston tutkimisesta. Se sopii myös freestyle-ratsastajille, jotka haluavat ajella silloin tällöin puiston ulkopuolella.

Lyhyesti sanottuna suuntaava twin-muoto tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän vakautta, hallintaa ja leikkisyyttä, mikä antaa lumilautailijoille upean kokemuksen ajotyylistä tai vuoriston olosuhteista riippumatta.

directional twin shape

Directional twin -lumilaudat parhailta tuotemerkeiltä

Laajasta lumilautamallistostamme löydät suuntaavat twin-muodot parhaimmilta tuotemerkeiltä, kuten seuraavilta Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita ja Gnu. Jokaisella tuotemerkillä on oma näkemyksensä lumilautojen rakentamisesta ja tietyistä muodoista. Mikä niistä on suunnattu twin-lumilauta? Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Haluaisitko lisätietoja vai haluaisitko mieluummin nähdä directional twin -lumilaudat oikeassa elämässä? Pistäydy sitten lumilautakaupassamme. Tiedätkö tarkalleen, mitä lumilautaa etsit? Vilkaise sitten naisten ja miesten lumilautoja nähdäksesi, onko suosikkisi directional twin -lumilauta mukana.

directional twin shape snowboards

Osta Directional Twin -lumilauta verkossa

Tervetuloa verkkokauppaan, josta voit helposti ostaa directional twin -lumilautan! Nämä monipuoliset laudat sopivat kaikentasoisille lumilautailijoille, olitpa sitten freestyle-fanaatikko tai halusit tutkia koko vuoren. Symmetrisen muodon ja taivutuksen ansiosta directional twin -lumilautamme tarjoavat täydellisen tasapainon freestyle-hupin ja all-mountain-suorituskyvyn välillä.

Mallistossamme on huippumerkkejä ja -malleja, jotka on valittu huolellisesti niiden laadun ja suorituskyvyn perusteella. Yksityiskohtaisten tuotekuvausten ja kuvien avulla voit tarkistaa jokaisen laudan yksityiskohtaisesti ennen valintasi tekemistä.

Osta meiltä suuntaava twin-muotoinen lumilauta ja hyödy nopeasta ja luotettavasta toimituksesta. Asiantunteva tiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä, jotta voit löytää täydellisen laudan, joka sopii ajotyyliisi ja tarpeisiisi. Aloita lumilautaseikkailusi jo tänään ja tilaa helposti verkossa!