All-mountain lumilaudat

  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.

Usein kysyttyä

What is an all-mountain snowboard? plus-icon

An all-mountain snowboard is a versatile type of snowboard that is designed to perform on various terrains and in diverse conditions on the mountain. It is suitable for snowboarders who enjoy exploring the entire mountain and adapting to different riding styles, such as freeriding, groomer runs, and even a bit of freestyle.

Why choose an all-mountain snowboard? plus-icon

There are several reasons why you might choose an all-mountain snowboard, depending on your interests and riding style. If you prefer versatility, all-around performance, diversity, and ease of learning, then an all-mountain snowboard is a good choice.

What is the cost of an all-mountain snowboard? plus-icon

The price of an all-mountain snowboard can vary depending on various factors such as the brand, quality, technologies used, and any additional features. Generally, the prices of all-mountain snowboards range between €300 and €800. However, there are also cheaper or more expensive options available depending on your budget and the specific features you are looking for.

What is the best all-mountain snowboard? plus-icon

Determining the best all-mountain snowboard is subjective and depends on individual preferences, riding style, and experience level. However, there are several all-mountain snowboards that are generally well-rated and popular among snowboarders.

How long should an all-mountain snowboard be? plus-icon

The length of an all-mountain snowboard depends on various factors, including your height, weight, riding style, and preferences. Generally, an all-mountain snowboard is selected to be approximately 20cm below body weight.

Osta All-mountain lumilauta

Eikö sinulla ole tiettyä lumilautailutyyliä? Käytätkö mieluummin koko vuorta? Silloin all-mountain-lumilauta on paras valinta. Halusitpa sitten kruisailla rinteessä, tehdä kierroksen parkissa tai piirtää raikkaita linjoja tuoreeseen puuteriin. All-mountain-lauta on pohjimmiltaan monitoimilauta, jolla selviät kaikesta missä tahansa maastossa. Mallistostamme löydät all mountain -lumilaudat parhailta tuotemerkeiltä, kuten esim, Bataleon, Jones, Lib-Tech, Roxy, Arbor, Burton, Nidecker, Rome, Capita ja Gnu.

Mikä on all twin mountain lumilauta?

Kuten nimestä voi päätellä, all twin mountain -lumilauta on lauta, jonka avulla pärjäät lähes koko vuorella. Useimmissa tapauksissa näissä laudoissa on Directional Twin -muoto. Tämä tarkoittaa, että laudan muoto on sama edessä ja takana, mutta sidokset on sijoitettu hieman taaksepäin. Niiden siirtäminen taaksepäin tunnetaan myös nimellä setback. Kun puhutaan 2 cm:n setbackistä, se tarkoittaa, että molemmat sidokset on sijoitettu 2 cm taaksepäin. Tällöin kärki on automaattisesti hieman pidempi kuin häntä. Näin lauta ohjautuu paremmin ja saa enemmän nostetta puuterissa.

allmountain snowboard kopen

Erilaiset lumilaudat

All-mountain-lumilaudoissa on yleensä suuntaava Twin-muoto. Tämä tarkoittaa, että laudan muoto on sama molemmilla puolilla ja että sidokset on sijoitettu hieman enemmän taaksepäin. Sidosten siirtämistä taaksepäin kutsutaan setbackiksi. Kaikki all mountain -laudat eivät kuitenkaan aja samalla tavalla. Jotkut all mountain -laudat ovat enemmän freeride-painotteisia, kun taas toiset ovat enemmän freestyle-painotteisia. Voidaankin sanoa, että useimmat lumilaudat kuuluvat all mountain -segmenttiin. Olitpa sitten aloittelija tai asiantuntija, all-mountain-lumilauta varmistaa, että sinulla on aina hauskaa vuorella.

allmountain snowboards

all mountain snowboards

All-mountain-lumilautojen edut

Allmountain-lumilauta tarjoaa lukuisia etuja lumilautailijoille, jotka haluavat ajaa eri maastoissa ja erilaisissa olosuhteissa. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta se on ihanteellinen valinta lumilautailijoille, jotka haluavat tutustua koko vuoristoon.

Yksi allmountain-lumilautojen tärkeimmistä eduista on niiden monipuolisuus. Nämä laudat on suunniteltu toimimaan hyvin sekä rinteessä että sen ulkopuolella. Ne liukuvat vaivattomasti erilaisissa lumiolosuhteissa, kuten puuterissa, jäässä ja sohjossa.

Lyhyesti sanottuna allmountain-lumilauta tarjoaa joustavuutta koko vuoren tutkimiseen ja mukautuu erilaisiin olosuhteisiin, mikä tekee siitä erinomaisen investoinnin lumilautailijoille, jotka rakastavat vaihtelua ja seikkailua rinteissä ja niiden ulkopuolella.

Parhaat all mountain -lumilaudat

On vaikea nimetä parasta all mountain twin -lumilautaa. Se riippuu tietenkin tasostasi tai ajotyylistäsi. Jones Bataleon Lib Tech Burton Jones Burton Bataleon Mutta jokaisella merkillä on lumilauta, joka on suosittu joka vuosi, kuten Mountain Twin, Goliath, Travis Rice Pro, Custom ja naisille Twinsister, Feelgood tai Pushup.

Funparkiin tutustuminen laudan kanssa

Kierros fun parkissa onnistuu all mountain -laudalla. Vaihteen lasku ei ole ongelma. Useimmat all mountain -laudat ovat hieman jäykempiä kuin tietty park-lumilauta. Jos siis käyt säännöllisesti sisätiloissa tai vietät suurimman osan ajastasi fun parkissa, kannattaa valita freestyle/park-lumilauta.

Osta all-mountain-lumilauta verkossa

Hienoa, että etsit uutta all mountain -lumilautaa.dk On lumilaudat. olet tullut oikeaan paikkaan! Voit nopeasti ja helposti suodattaa tiettyjen tärkeinä pitämiesi ominaisuuksien mukaan. Näin löydät nopeasti tarpeisiisi sopivan lumilaudan. Etsitkö all mountain -lumilautaa? Tutustu sitten all mountain -sidoksiin. Haluatko mieluummin henkilökohtaisen yhteydenoton tai onko sinulla kysyttävää? Tule myymäläämme. Meillä on aina varastossa mukava valikoima all mountain -lautoja sekä miehille että naisille.