Rome

Tervetuloa Rome SDS:n maailmaan

Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) perustettiin vuonna 2001 Josh Reedin ja Paul Maravetzin toimesta Waterburyssä, VT:ssä. Molemmat miehet työskentelivät aiemmin Burton Snowboardsin markkinointi- ja tuotesuunnitteluosastoilla. Yhdessä he tunsivat, että lumilautateollisuus julkaisi liikaa keskivertotuotteita, joihin liittyi suuria markkinointibudjetteja.

Tämä sai heidät perustamaan oman yrityksen (Rome SDS) ja keskittymään perinteisen markkinoinnin sijaan ylivoimaisten tuotteiden valmistamiseen. Toisin kuin muut tuotemerkit, Rome ei ole suksiyrityksen omistuksessa. He keskittyvät yksinomaan lumilautailuun ja omaksuvat hahmot, jotka tekevät lumilautailusta sen, mitä se nykyään on.

Rome tuottaa kaiken, mitä tarvitset vuorella, Rome lumilaudoista, Rome lumikengistä Rome siteistä täydellisiin päällysvaatteisiin ja vaatteisiin. Ensimmäisestä päivästä lähtien lumilaudoista ja lumilautailusta puhuminen on ollut olennainen osa Rome SDS:ää, jatkuva keskustelu, joka auttaa Rome kasvamaan brändinä, on Syndicate, jota he edustavat, liity meihin!

Rome snowboard materiaal

Rome tuotteiden tilaaminen verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Kuinka hyvä, että etsit lumilautailuartikkeleita osoitteesta Rome. Osoitteessa Snowboards.fi olet tullut oikeaan paikkaan Rome lumilautailuartikkelit. Tilaa netistä turvallisesti ja nopeasti. Haluaisitko mieluummin nähdä koko Rome malliston henkilökohtaisesti? Pistäydy silloin lumilautakaupassamme. Myymäläämme on helppo tulla ja oven edessä on ilmainen parkkipaikka.