Hihnat

Hihnojen vaihtaminen lumilautasiteisiin

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kun huomaat rinteessä, että hihnasidontasi hihnat ovat kuluneet tai rikki. Tarkista aina hyvissä ajoin ennen hiihtoreissua, että sidoksesi ovat vielä täydelliset ja että kaikki toimii vielä kunnolla.

Kun huomaat, että hihnojen hammastukset ovat kuluneet, ne kannattaa vaihtaa ajoissa. Teetkö tämän liian myöhään? Silloin saatat menettää kokonaisen päivän rinteissä. Sinun on etsittävä varahihnat paikan päältä. Arvokasta aikaa, jonka olisit mieluummin viettänyt rinteessä.

Valitettavasti kaikki hihnat eivät ole yleispäteviä. Jokaisella merkillä on oma paksuutensa, leveytensä ja hammastustensa määrä. Valikoimastamme löydät hihnat eri tuotemerkeiltä. Kun ostat uusia hihnoja, varmista, että merkki vastaa sidoksesi merkkiä. Valikoimastamme löydät hihnat seuraavilta valmistajilta Flow, Rome, Union ja Burton. Eikö sinulla ole varastossa sinulle sopivia hihnoja? Ota sitten rohkeasti yhteyttä, niin voimme etsiä sinulle.

snowboard bindingen straps

Varahihnat lumilauta sidokset verkossa

Osoitteessa Snowboards.fi olet tullut oikeaan paikkaan lumilautojen sidontalenkkien ja kaikenlaisten muiden lumilautojen sidontaosien suhteen. Tilaa verkossa ja me toimitamme varaosat turvallisesti ja nopeasti PostNL:n kautta. Haluatko mieluummin käydä lumilautamyymälässämme tutustumassa koko lumilautamallistoomme? Olet enemmän kuin tervetullut! Meille on helppo tulla ja pysäköinti on ilmaista.