SP siteet

SP bindingen

Kaikki SP siteet

SP sidokset on kehittänyt aurinkoisessa Kaliforniassa vuonna 1999 perustettu yritys SP United. Perustamisensa jälkeen SP siteet ovat luoneet maineen yhtenä markkinoiden parhaista lumilautasiteiden valmistajista.

SP siteet loi joukko lumilautailijoita, jotka olivat tyytymättömiä markkinoilla olevien lumilautasiteiden rajalliseen valikoimaan. He etsivät kevyttä, joustavaa ja vahvaa sidosta, joka vastaisi erilaisten lumilautailijoiden tarpeisiin. Vuonna 2002 SP United toi markkinoille ensimmäisen SP lumilautasiteen. SP 1 saavutti nopeasti kulttimaineen suuren joukon innokkaita lumilautailijoita keskuudessa. Siitä lähtien SP siteet ovat kehittyneet jatkuvasti soveltamalla uutta teknologiaa ja muotoilua. Vuonna 2007 he esittivät Fastex-järjestelmänsä, joka lopullisesti nosti tuotemerkin kartalle. SP Fastec-järjestelmä on pikasulkujärjestelmä, jonka avulla lumilautailijat pääsevät helposti ja nopeasti sisään ja ulos siteistään. Hansikkaita ei tarvitse riisua, ja kaikki tämä uhraamatta suoruutta ja hallintaa.

SP Fastec-järjestelmällä varustetut siteet

SP siteet kutsuvat itseään säännöllisesti myös Fastec-siteiksi. Nimi Fastec tulee sanoista fast technology ja viittaa SP lumilautasiteissä olevaan nopeaan ja kätevään sisäänmenojärjestelmään. Toisin kuin perinteisissä hihnasidoksissa , joissa hihnat on kiinnitettävä joka kerta käsin, Fastec-sidoksissa on yksi hihna, joka napsahtaa päälle ja pois yksinkertaisella liikkeellä. Tämä takaa nopean ja mukavan sisään- ja ulospääsyn. Ihanteellinen, jos harrastat talviurheilua hiihtoryhmän kanssa tai jos sinulla on vaikeuksia sulkea perinteisiä sidoksia etkä halua istua joka kerta takapuolellasi.

fastec bindingen

Fastec-järjestelmällä varustettujen SP -sidosten edut.

SP Fastecilla varustetuilla sidoksilla on joitakin etuja perinteisiin sidoksiin verrattuna. SP sidoksissa voi nopeasti ja helposti säätää sanoja, jotta ne istuvat mukavasti ja suoraan ilman, että tarvitsee ottaa hanskoja pois. Lisäksi suuri muotoiltu hihna tarjoaa paremman voimansiirron, kun SP siteet tarjoavat paremman hallinnan ja vasteen kääntyessä ja manööveröidessä.

SP bindingen

Miksi valita SP siteet?

Lyhyesti sanottuna SP lumilautasiteet ovat erinomainen valinta kaikentasoisille lautailijoille, jotka etsivät helppoutta, mukavuutta, vakautta ja suorituskykyä talviurheilussaan. Innovatiivisen muotoilunsa, reagoivan rakenteensa ja laajan väri- ja mallivalikoimansa ansiosta SP siteet ovat yksi markkinoiden suosituimmista ja luotettavimmista lumilautasiteistä.

SP Osta siteet.

Etsitkö mukavia SP -siteitä lumilautaan kiinnitettäväksi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi. Mallistostamme löydät mukavan valikoiman SP sidoksia sekä naisille että miehille ja jokaiselle tasolle. Tilaa SP siteet verkkokaupastamme ja me toimitamme ne sinulle hetkessä. Haluaisitko nähdä Fastec-sidokset oikeassa elämässä tai tarvitsetko lisätietoja? Tule käymään lumilautamyymälässämme ja anna meidän neuvoa sinua. SP -sidosten lisäksi meillä on myös muita merkkejä, joiden avulla pääset sisään ja ulos supernopeasti. Tutustu siis mallistoomme Flow siteet ja Clew siteet.