Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tietosuojakäytännöstämme

Sideways välittää yksityisyydestäsi. Käsittelemme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme palvelumme parantamiseen ja käsittelemme huolellisesti tiedot, jotka olemme keränneet sinusta ja käytöstäsi palveluissamme. Emme koskaan luovuta tietojasi kaupallisiin tarkoituksiin kolmansille osapuolille.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Sidewaysin verkkosivuston ja siihen liittyvien palveluiden käyttöä. Käytäntö astuu voimaan 29/08/2019, ja uuden version julkaisun myötä kaikki aiemmat versiot menettävät voimansa. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa, mitä tietoja keräämme sinusta, mihin tarkoituksiin näitä tietoja käytetään ja kenen kanssa ja millä ehdoilla näitä tietoja mahdollisesti jaetaan kolmansille osapuolille. Kerromme myös, miten tiedot tallennetaan, miten ne suojataan väärinkäytöltä ja mitä oikeuksia sinulla on meille antamiesi henkilötietojen suhteen.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, voit ottaa yhteyttä yksityisyysasioihin erikoistuneeseen yhteyshenkilöömme. Yhteystiedot löytyvät tietosuojakäytännön lopusta.

Tietojenkäsittelystä

Alla voit lukea, miten käsittelemme tietojasi, missä ne tallennetaan, mitä turvatekniikoita käytämme ja kenellä on pääsy tietoihin.

Verkkokauppasovellus

Magento

Verkkokauppamme on kehitetty Magenton ohjelmistolla, ja valitsimme Magenton webhotelliksemme. Henkilötiedot, jotka annat meille palvelumme suorittamiseksi, jaetaan tämän osapuolen kanssa. Magentoilla on pääsy tietoihisi tarjotakseen meille teknistä tukea, mutta he eivät koskaan käytä tietojasi muihin tarkoituksiin. Heidän kanssaan tekemämme sopimuksen perusteella Magento on velvollinen toteuttamaan asianmukaiset tietoturvatoimenpiteet. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat SSL-salaus ja vahva salasanakäytäntö. Tietojen menettämisen estämiseksi tehdään säännöllisiä varmuuskopioita.

Sähköposti ja postituslistat

MailChimp

Lähetämme sähköpostiuutiskirjeemme MailChimpin kautta. MailChimp ei koskaan käytä nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi omiin tarkoituksiinsa. Jokaisen automaattisesti verkkosivustomme kautta lähetetyn sähköpostin alareunassa on "peruuta tilaus" -linkki. Tämän avulla voit lopettaa uutiskirjeidemme vastaanottamisen. Henkilötietosi säilytetään turvallisesti MailChimpissä. MailChimp käyttää evästeitä ja muita verkkotekniikoita, joiden avulla voidaan seurata, avataanko ja luetaanko sähköpostit. MailChimp varaa oikeuden käyttää tietojasi palvelun parantamiseksi ja jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Maksujen käsittelijät

Mollie

Käytämme Mollie-alustaa verkkokauppamme maksujen osittaiseen käsittelyyn. Mollie käsittelee nimeäsi, osoitettasi ja asuinpaikkatietojasi sekä maksutietojasi, kuten pankkitilinumerot tai luottokorttinumeron. Mollie on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi. Mollie varaa oikeuden käyttää tietojasi palvelun parantamiseksi ja jakaa tietoja kolmansien osapuolten kanssa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikki yllä mainitut tietosuojan varmistamisen toimenpiteet koskevat myös niitä Mollie-palvelun osia, joissa he käyttävät kolmansia osapuolia. Mollie ei säilytä tietojasi laillisesti määritettyä pidempään.

Arvostelut

WebwinkelKeur

Keräämme arvosteluja WebwinkelKeur-alustan kautta. Jos jätät arvostelun WebwinkelKeurin kautta, olet velvollinen antamaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. WebwinkelKeur jakaa nämä tiedot meille, jotta voimme liittää arvostelun tilaukseesi. WebwinkelKeur julkaisee nimesi myös omalla verkkosivustollaan. Joissakin tapauksissa WebwinkelKeur voi ottaa yhteyttä ja pyytää selitystä arvosteluusi. Jos kutsutaan antamaan arvostelu, jaamme nimesi ja sähköpostiosoitteesi WebwinkelKeurin kanssa. He käyttävät näitä tietoja ainoastaan arvostelun jättämisen pyytämiseen. WebwinkelKeur on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi.

Lähetys ja logistiikka

PostNL

Kun teet tilauksen kanssamme, tehtävämme on toimittaa paketti sinulle. Käytämme PostNL:n palveluja toimitusten suorittamiseen. Siksi on välttämätöntä, että jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkatietosi PostNL:n kanssa. PostNL käyttää näitä tietoja vain sopimuksen suorittamiseen. Jos PostNL käyttää alihankkijoita, PostNL jakaa tietosi myös näille osapuolille.

 

DHL

Kun teet tilauksen kanssamme, tehtävämme on toimittaa paketti sinulle. Käytämme DHL:n palveluja toimitusten suorittamiseen. Siksi on välttämätöntä, että jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkatietosi DHL:n kanssa. DHL käyttää näitä tietoja vain sopimuksen suorittamiseen. Jos DHL käyttää alihankkijoita, DHL jakaa tietosi myös näille osapuolille.

 

Laskutus ja kirjanpito

Exact

Kirjanpidon ja laskutuksen seuraamiseksi käytämme Exactin palveluita. Jaamme nimesi, osoitteesi ja asuinpaikkatietosi sekä tilaustietosi kirjanpitoa varten. Näitä tietoja käytetään myyntilaskujen kirjanpitoon. Henkilötietosi lähetetään ja säilytetään turvallisesti. Exact on velvollinen pitämään tietosi salassa ja käsittelemään niitä luottamuksellisesti. Exact ei käytä henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kuin edellä mainittuihin.

 

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Käytämme tietojasi yksinomaan palvelumme tarjoamiseen. Tämä tarkoittaa, että tietojenkäsittelyn tarkoitus liittyy aina suoraan siihen tehtävään, jonka olet meille antanut. Emme käytä tietojasi (kohdennettuun) markkinointiin. Jos jaat tietosi kanssamme ja käytämme niitä myöhempään yhteydenottoon - muuten kuin pyynnöstäsi - pyydämme siihen nimenomaista suostumustasi. Tietojasi ei jaeta kolmansille osapuolille paitsi kirjanpitoon ja muihin hallinnollisiin velvoitteisiin liittyen. Nämä kolmannet osapuolet ovat kaikki velvollisia pitämään tiedot luottamuksellisina heidän ja meidän välisen sopimuksen tai lain määräyksen perusteella.

 

Automatisoidusti kerätyt tiedot

Verkkosivustomme automaattisesti keräämiä tietoja käsitellään tarkoituksena parantaa palveluamme edelleen. Nämä tiedot (kuten IP-osoitteesi, selain ja käyttöjärjestelmä) eivät ole henkilötietoja. Yhteistyö verotuksellisissa ja rikosoikeudellisissa tutkimuksissa. Tarvittaessa Sideways V.O.F. saattaa olla lain velvoittamana jakamaan tietojasi verotuksellisten tai rikosoikeudellisten tutkimusten yhteydessä viranomaisten toimesta. Tällaisessa tapauksessa meidän on jaettava tietosi, mutta vastustamme sitä kaikin mahdollisin laillisin keinoin.

 

Säilytysajat

Säilytämme tietosi niin kauan kuin olet asiakkaanamme. Tämä tarkoittaa, että säilytämme asiakasprofiilisi siihen asti, kunnes ilmoitat, ettet enää halua käyttää palvelujamme. Jos teet näin, tulkitsimme sen myös unohduspyyntönä. Voimassa olevien hallinnollisten velvoitteiden perusteella meidän on säilytettävä laskuja, jotka sisältävät (henkilökohtaisia) tietojasi, niin kauan kuin näitä velvoitteita sovelletaan. Henkilökunnalla ei kuitenkaan ole enää pääsyä asiakasprofiiliisi eikä tilaukseesi liittyviin asiakirjoihin.

 

Oikeutesi

Noudattaen voimassa olevaa hollantilaista ja eurooppalaista lainsäädäntöä sinulla, rekisteröitynä henkilönä, on tietyt oikeudet koskien henkilötietoja, jotka meidän tai puolestamme käsitellään. Selitämme alla, mitkä nämä oikeudet ovat ja miten voit vedota niihin. Yleensä lähetämme tietojen väärinkäytön estämiseksi kopiot ja jäljennökset tiedoistasi vain meille jo ennestään tiedossa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Jos haluat vastaanottaa tiedot toiseen sähköpostiosoitteeseen tai esimerkiksi postitse, pyydämme sinua todistamaan henkilöllisyytesi. Pitääksemme rekisterin kaikista käsitellyistä pyynnöistä, unohduspyynnön tapauksessa pidämme kirjaa anonymisoiduista tiedoista. Kaikki kopiot ja jäljennökset tiedoistasi lähetetään sinulle käytettävissä olevassa koneellisesti luettavassa tiedostomuodossa, jonka meillä on järjestelmissämme. Sinulla on aina oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos epäilet, että käytämme henkilötietojasi väärin.

 

Oikeus tietojen tarkasteluun

Sinulla on aina oikeus tarkastella niitä tietoja, joita me (annamme) käsittelemme ja jotka liittyvät sinuun tai joista sinut voidaan tunnistaa. Voit tehdä pyynnön tätä koskien yhteyshenkilöllemme yksityisyysasioissa. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle kopion kaikista tiedoista, mukaan lukien ne, jotka ovat toisilla tietojen käsittelijöillä ja luokittelu, jolla nämä tiedot on tallennettu.

 

Oikaisuoikeus

Sinulla on aina oikeus korjata niitä tietoja, joita me (annamme) käsittelemme ja jotka liittyvät sinuun tai joista sinut voidaan tunnistaa. Voit tehdä pyynnön tätä koskien yhteyshenkilöllemme yksityisyysasioissa. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen siitä, että tiedot on korjattu.

 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on aina oikeus rajoittaa niitä tietoja, joita me (annamme) käsittelemme ja jotka liittyvät sinuun tai joista sinut voidaan tunnistaa. Voit tehdä pyynnön tätä koskien yhteyshenkilöllemme yksityisyysasioissa. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle vahvistuksen siitä, että tietoja ei enää käsitellä, kunnes rajoitus poistetaan.

 

Oikeus siirtää tiedot

Sinulla on aina oikeus siirtää niitä tietoja, joita me (annamme) käsittelemme ja jotka liittyvät sinuun tai joista sinut voidaan tunnistaa, toiselle osapuolelle. Voit tehdä pyynnön tätä koskien yhteyshenkilöllemme yksityisyysasioissa. Saat vastauksen pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Jos pyyntösi hyväksytään, lähetämme sinulle kopiot tai jäljennökset kaikista sinua koskevista tiedoista, joita olemme käsitelleet tai jotka on käsitelty toisen tietojen käsittelijän tai kolmannen osapuolen toimesta meidän puolestamme. Todennäköisesti emme voi jatkaa palvelun tarjoamista tällaisessa tilanteessa, koska tietojen tietoturvallinen yhdistäminen ei enää ole mahdollista.

 

Vastustamis- ja muut oikeudet

Tiettyjen olosuhteiden vallitessa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai meidän tai puolestamme suoritettavaa käsittelyä. Jos vastustat, keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn odottamaan vastustuksesi käsittelyä. Jos vastustus osoittautuu perustelluksi, lähetämme sinulle kopiot ja/tai jäljennökset kaikista tiedoista, jotka olemme käsitelleet tai jotka on käsitelty puolestamme toisen tietojen käsittelijän tai kolmannen osapuolen toimesta ja sen jälkeen käsittely lopetetaan pysyvästi. Sinulla on myös oikeus olla joutumatta automaattisen yksilöllisen päätöksenteon tai profiloinnin kohteeksi. Emme käsittele tietojasi tällä tavalla, joten tätä oikeutta ei sovelleta. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että niin tapahtuu, ota yhteyttä yksityisyysasioissa yhteyshenkilöömme.

 

Evästeet

Google Analytics

Verkkosivustomme käyttää evästeitä Yhdysvaltalaisen Google-yhtiön osana "Analytics"-palvelua. Käytämme tätä palvelua seurataksemme ja saadaksemme raportteja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoamme. Tämä käsittelijä saattaa olla velvollinen antamaan nämä tiedot voimassa olevien lakien ja määräysten perusteella. Emme ole antaneet Googlen käyttää kerättyjä analytiikkatietoja muihin Google-palveluihin.

 

Kolmannen osapuolen evästeet

Mikäli kolmannen osapuolen ohjelmistoratkaisut käyttävät evästeitä, tästä kerrotaan tässä tietosuojalausunnossa.

 

Muutokset tietosuojalausunnossa

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojalausuntoamme milloin tahansa. Tällä sivulla on kuitenkin aina viimeisin versio. Jos uudella tietosuojalausunnolla on vaikutuksia siihen, miten jo kerättyjä tietojasi käsitellään, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse.

 

Yhteystiedot

Sideways

Waterwinweg 31

7572PD, Oldenzaal

Hollanti

[email protected]

+31(0)548201001