Aphex suojalasit

Aphex lumilauta suojalasit

Aphex suojalasit ja laskettelulasit on yksi maailman merkittävimmistä tuotemerkeistä, joka valmistaa laajan valikoiman erinomaisia suojalaseja ja laskettelulaseja. Aphex on hollantilainen tuotemerkki, joka on toimittanut laadukkaita lumilautalasituotteita kilpailukykyiseen hintaan jo useiden vuosien ajan. Etsitkö uusia lumilautalaseja tai hiihtolaseja? Etsitkö suojalaseja, jotka tarjoavat hyvän suojan ja täydellisen näön? Silloin Aphex suojalasit ovat erinomainen valinta!

Mikä tekee Aphex suojalaseista niin erityiset?

Miksi olemme innostuneita Aphex suojalaseista ? Muotoilu, tämä mahdollisuus vaihtaa hihnoja ja hinta. Aphex suojalaseissa on kaksi linssiä, jotka voidaan vaihtaa salamannopeasti. Kun sää muuttuu, suojalasien vaihtaminen vie vain muutaman sekunnin. Aphex suojalaseissa on magneettiset linssit. Tämä takaa, että sinulla on aina täydellinen näkö, joten voit jatkaa ajamista huonoista olosuhteista huolimatta.

aphex skibril

Vaihdettavat suojalasien hihnat

Kuinka siistiä onkaan se, että voit vaihtaa hihnat helposti ja nopeasti? Näin Aphex -hiihtolaseidesi ulkonäkö on helppo sovittaa asuusi. Hihnat muuttuvat usein hieman vähemmän joustaviksi muutaman vuoden kuluttua, joten tämä on myös täydellinen ratkaisu suojalasien käyttöiän kannalta. Vaihtaminen on helppoa ja vie vain muutaman hetken.

aphex ski goggles

Aphex Osta verkosta

Etsitkö siistiä Aphex -lasia tai hiihtolaseja? Silloin Snowboards.fi on oikea osoite. Meiltä voit tilata uudet Aphex suojalasisi turvallisesti ja nopeasti ilmaisella toimituksella. Haluaisitko mieluummin ihailla Aphex suojalaseja henkilökohtaisesti? Vai haluatko tietää, sopivatko suojalasit kypäräsi alle? Pistäydy sitten lumilautamyymälässämme. Myymäläämme pääsee helposti ja voit pysäköidä autosi ilmaiseksi.

Tutustu koko mallistoomme lumilautalaseista.