Arbor

Tietoa tuotemerkistä Arbor

Vuodesta 1995 lähtien Arbor on valmistanut kauneimpia lumilautoja, joita mielestämme voi ostaa. Yhtenä harvoista koko lumilautamarkkinoilla he työskentelevät aidon puisen pintalevyn kanssa, joka luo tunnusomaisen "puisen" ilmeen. He ovat myös valmistaneet ilmastoa ajatellen ensimmäisestä päivästä lähtien. Tämän vuoksi heidät tunnetaan myös hippimerkkinä.

Nykyään näitä siistejä Arbor lautoja on saatavilla kaikenlaisissa muodoissa ja väreissä.

arbor

Arbor Lumilaudat

Powerplys, tai puinen tavaramerkki. Ohuesta puuviilusta valmistetut aidot puupäällysteet luovat omaleimaisen lumilautailutuntuman, johon mikään muu lauta ei yllä. Se tuo lumilautaan lisää eloa. Lisäksi, kun sinulla on oma Arbor lauta, jossa on Powerply, sinulla on todella ainutlaatuinen lauta. Kenelläkään ei ole samanlaista puujälkeä kuin sinulla. Näitä pintalevyjä on 5 variaatiota, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. On Bambu Powerply, Fraxinus, Walnut ja Maple.

Arbor sidokset

Lautojen lisäksi he ovat tehneet jo useiden vuosien ajan hienon valikoiman lumilautasiteitä. Sekä naisille että miehille. Heillä on useita malleja tässä. Arbor Hemlock, Cypress ja naisten sidonta Sequoia. Cyrpress on jäykempi freeride-painotteinen sidos, kun taas Arbor Hemlock on hieman anteeksiantavampi ja suunnattu enemmän freestyle-lumilautailijoille tai aloittelijoille. Sequoia on monipuolinen naisten sidonta, jossa on ystävällinen flex. Kaikki sidokset on varustettu hienoilla magnesiumsoljilla.

Tekniikka takana Arbor

Arbor toimii 2 järjestelmällä. System Rocker ja System camber. Molemmilla on omat ominaisuutensa, jolloin rocker todella laudat kuin rocker ja camber kuin camber, mutta ystävällisillä ominaisuuksilla, joita voit odottaa Arbor.

arbor

Arbor Tilaa verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Etsitkö uutta lautaa tai siteitä Arbor? Silloin Snowboards.fi on oikea paikka! Tiedätkö tarkalleen mitä haluat ostaa Arbor? Tilaa sitten netistä turvallisesti ja nopeasti. Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko nähdä Arbor oikeassa elämässä? Vieraile lumilautamyymälässämme.

Tutustu koko lumilautamallistoomme