Capita lumilaudat

Capita lumilaudat

Etsitkö mahtavia Capita lumilautoja? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan Sowboardsissa.fi! Kokoelmastamme löydät lumilautoja itävaltalaiselta merkiltä Capita. Laudat valmistetaan käsityönä 100% puhtaalla energialla heidän omassa tehtaassaan, nimeltään The Mothership. Mars1: Mothership Advanced Research Station 1 valmistui vuonna 2016, ja se on lumilautateollisuuden teknisesti edistynein ja ympäristöystävällisin tuotantolaitos. Oletko ympäristötietoinen? Silloin Capita lumilauta saattaa olla suosikkimerkkisi.

Kestävät Capita lumilaudat

Puhtaaseen energiaan sijoittamisen lisäksi Capita lumilautojen (The Mothership) miehistö on myös sitoutunut haastamaan itsensä etsimään uusia tapoja tuottaa vastuullisesti ja löytämään turvallisempia, kestävämpiä ja kierrätettävämpiä materiaaleja rakentamiseen.

capita snowboards

Capita snowboards käyttää vesipohjaisia, UV-kovetteisia ja liuotinvapaita painovärejä painatuksessa ja myrkytöntä lakkaa pintamaalauksessa (patentoidun PLT-teknologian ansiosta), kasvipohjaisia biohartseja rakentamisessa ja FSC-sertifioitua puun ydintä.

Mikä tekee tästä lumilaudasta ainutlaatuisen

Capita -lumilautojen puinen ydin on ajokokemuksen sydän ja sielu. Tämä olennainen elementti määrittelee lumilaudan tärkeimmät luonteenpiirteet ja toimii ensisijaisena rakennuspalikkana kaikelle muulle Capita -laudan sisältämälle. Kaikki Capita -lumilaudat alkavat erikoispuuytimellä, joka tarjoaa tasaisen taipuman, paremman hallinnan kääntyessä ja uskomattoman nopean vasteen. Erilaiset puulajit ja räätälöidyt ydinprofiilit auttavat antamaan jokaiselle laudalle ainutlaatuisen tuntuman ja kohdennetun taivutuksen.

capita snowboards

Tutustu Capita Lumilautojen suosituimpiin malleihin - Suunniteltu erinomaista suorituskykyä varten.

Capita Snowboards tunnetaan laadukkaista ja innovatiivisista lumilautailutuotteistaan, ja niiden suosituimmat mallit ovat kaiken tasoisten lumilautailijoiden suosiossa. Tässä muutamia halutuimpia Capita lumilautamalleja:

  1. Capita Defenders of Awesome (DOA): DOA on kiitelty freestyle-lumilauta, joka tunnetaan monipuolisuudestaan ja herkästä ajettavuudestaan. Freestylerit ja all-mountain-ratsastajat rakastavat sitä voimakkaan camber-profiilinsa ja leikkisän flexinsä vuoksi.

  2. Capita Mercury: Mercury on suunniteltu seikkailunhaluisille all-mountain-ratsastajille. Se tarjoaa hybridi-camber-profiilin ja kevyen rakenteen ansiosta täydellisen yhdistelmän vakautta ja ohjattavuutta eri maastoissa ja olosuhteissa.

  3. Capita Kazu Kokubo Pro: Tämä lumilauta on suunniteltu yhteistyössä legendaarisen lumilautailijan Kazu Kokubon kanssa. Suuntaavan muodon ja camber-profiilin ansiosta se tarjoaa erinomaisen hallinnan ja vakauden suurilla nopeuksilla ja syvässä puuterissa.

  4. Capita Ultrafear: Freestyle-harrastajille Ultrafear on suosittu valinta. Käänteisen camber-profiilin ja twin-muodon ansiosta se sopii täydellisesti park-ajoon ja luoviin temppuihin.

Nämä suositut Capita Snowboardsin mallit on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja viemään ajokokemuksen uusiin korkeuksiin. Olitpa sitten freestyler, all-mountain-ratsastaja tai puuterilautafani, Capita lumilauta löytyy jokaiselle. Valitse Capita luotettu laatu ja innovaatiot ja koe äärimmäinen lumilautailuseikkailu.

Capita

Laminoitua lasikuitua käytetään Capita lumilautojen puisen ytimen ylä- ja alapuolella suojaamaan sitä vesivahingoilta, ja se on myös keskeinen osa laudan lujuuden ja taipuisuuden hallinnassa. Hartsia levitettäessä käytetään koneellista annostelujärjestelmää, joka antaa tarkasti lasketun määrän hartsia lautaa kohti, jotta varmistetaan, että hartsin ja lasikuidun suhde on oikea. Tämä prosessi eliminoi mahdolliset kuivat kohdat, estää kaltevuuden ja varmistaa, ettei ylimääräinen hartsi lisää painoa. Kaikki Capita lumilaudat valmistetaan tällä tavalla.

Suosituimmat Capita lumilaudat

Se, että Capita on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa suurten tuotemerkkien joukossa, ei ole enää mikään uutinen. Mallit, kuten Capita Super D.O.A ja Merc, kuten Capita Mercury, ovat pitkälti varmistaneet sen suosion. Capita ylpeilee myös omalla ammattilaisjoukkueellaan, kuten Scott Stevens, Jess Kimura ja Kazu Kokubo. Capita on yksi markkinoiden innovatiivisimmista ja luovimmista lumilautabrändeistä, jonka prioriteettilistan kärjessä on ennen kaikkea hauskan tekeminen. Capitasta löydät lähes kaikenlaisia lumilautoja. Etsitpä sitten rocker-lumilautaa, camber-lumilautaa tai litteää lumilautaa, Capita tarjoaa sen!

capitan lumilaudat eri profiileilla

Capita Snowboards tarjoaa monipuolisen valikoiman lumilautaprofiileja, jotka tunnetaan myös camber-profiileina ja jotka on suunniteltu erilaisiin ajotyyleihin ja maastoihin. Camber-profiililla tarkoitetaan tapaa, jolla lumilauta käyttäytyy paineen alla, ja sillä voi olla suuri vaikutus laudan suorituskykyyn ja tuntumaan ajettaessa. Seuraavassa on joitakin Capita:n tarjoamia erilaisia profiileja:

  1. Perinteinen Camber: Tämä on klassinen camber-profiili, jossa laudan keskellä on kaari, ja kosketuspisteet ovat päissä. Perinteinen camber tarjoaa erinomaisen popin, vakauden ja pidon lumessa, joten se sopii erinomaisesti kokeneille ratsastajille, jotka pitävät aggressiivisesta ajamisesta.

  2. Flat Camber: Flat Camber -profiilissa laudassa ei ole mutkia, joten sen pohja on tasainen. Tämä tekee ajosta vakaata ja anteeksiantavaa, ja se sopii erinomaisesti aloittelijoille ja freestyle-ratsastajille, jotka tekevät paljon jibbiä ja temppuja.

  3. Reverse Camber/Rocker: Reverse Camber, joka tunnetaan myös nimellä rocker, on laudan keskellä ylöspäin suuntautuva kaari, joka tuo kosketuspisteet lähemmäs keskikohtaa. Tämä luo leikkisän ja anteeksiantavan tuntuman, minkä ansiosta laudan on helppo kääntyä mutkissa ja se on ihanteellinen puuteriin ja freestyleen.

  4. Hybrid Camber: Hybrid Camber -profiileissa yhdistyvät erilaiset camber- ja rocker-elementit, jotta molempien edut saadaan hyödynnettyä. Suosittu vaihtoehto on camber sidosten välissä ja rokkeri nokassa ja hännässä, mikä antaa laudalle vakautta, ponnahdusta ja ohjattavuutta.

Oikean camber-profiilin valinta on tärkeää, jotta saavutetaan haluttu ajokokemus. Nopeutta ja tarkkuutta etsiville aggressiivisille ajajille perinteinen camber on ihanteellinen. Jos haluat leikkisän ja anteeksiantavan tuntuman, valitse rocker-profiili. Jos haluat monipuolisuutta ja all mountain -suorituskykyä, hybrid camber -profiilit voivat olla erinomainen valinta. Olipa ajotyylisi mikä tahansa, Capita tarjoaa täydellisen camber-profiilin, joka vie lumilautailukokemuksesi seuraavalle tasolle.

Capita uitrusting

Capita Osta lumilauta osoitteesta Snowboards.fi

Tiedätkö tarkalleen, minkä Capita lumilaudan haluat ostaa? Tilaa lauta sitten turvallisesti ja nopeasti osoitteesta Snowboards.fi. Lähetämme sen sinulle nopeasti ja veloituksetta. Tarvitsetko lisätietoja siitä, mikä Capita lauta sopii sinulle parhaiten tai mikä pituus on sinulle paras? Tule lumilautamyymäläämme ihailemaan Capita lumilautoja.

Tutustu koko lumilautamallistoomme

g lisätietoa tai haluat nähdä malliston oikeassa elämässä? Pistäydy sitten lumilautamyymälässämme. Myymälään on helppo tulla ja oven edessä on ilmainen parkkipaikka.