Clew-sidokset

Tarina Clew-sidosten takana

Clew-sidosten takana oleva saksalainen yritys on erikoistunut korkealaatuisten ja miellyttävien lumilautasidosten suunnitteluun ja valmistukseen. Clew Snowboarder, kuten Clew-sidosten takana olevaa yritystä kutsutaan, perusti joukko innokkaita lumilautailijoita, jotka halusivat intohimoisesti parantaa kaikentasoisten ajajien lumilautailukokemusta.

Ryhmä lumilautailijoita alkoi 2000-luvun alussa kokeilla uusia sidoksia ja teknologioita, jotka muuttaisivat lumilautailun lopullisesti. Siihen aikaan useimmat lumilautasiteet oli suunniteltu perinteisellä tavalla. Eli pohjalevyllä, highbackilla ja hihnoilla. Joillekin ratsastajille siteiden kiinnittäminen oikein kerta toisensa jälkeen on ja on aina ollut haparoivaa.

Clew-lumilautasiteet saivat nopeasti maineen innovatiivisesta teknologiastaan ja laadukkaasta valmistuksesta. Kaiken tasoiset lumilautailijat ottivat kätevät step-in-siteet innostuneesti vastaan. Yritys on kehittänyt ja parantanut sidoksiaan vuosien varrella ja sisällyttänyt niihin uusia materiaaleja ja muotoiluominaisuuksia, jotka parantavat käyttömukavuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä.

Clew-sidosten edut

Clew-siteet, jotka tunnetaan myös nimellä step-in-siteet, ovat innovatiivinen ja kehittyvä teknologia lumilautailun maailmassa. Ne tarjoavat useita etuja perinteisiin hihnasidoksiin verrattuna, ja niillä on mahdollisuus tehdä lumilautailusta helpommin lähestyttävää ja helpompaa niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille.

  1. Nopea ja helppo sisään- ja ulospääsy: Clew-sidosten suurin etu on sisään- ja ulospääsyn helppous. Clew-siteiden avulla sinun ei enää tarvitse näpytellä jalkojasi hihnojen sisään ja ulos. Voit yksinkertaisesti astua siteisiin ja lukita ne yksinkertaisella liikkeellä. Näin säästät arvokasta aikaa ja pääset nopeasti laudan päälle ja pois vuorelta.

  2. Turvallisuus ja luotettavuus: Clew-sidokset on suunniteltu turvallisuutta ja luotettavuutta ajatellen. Niissä on tukevat ja kestävät lukitusmekanismit, jotka varmistavat, että jalkasi pysyvät tukevasti laudalla ajon aikana. Tämä minimoi tahattomien kaatumisten riskin ja lisää kuljettajan luottamusta.

  3. Tarkka istuvuus: Clew-siteet istuvat tarkasti lumilautakenkiesi muotoon. Tämä takaa paremman hallinnan ja reagoinnin ratsastuksen aikana. Lisäksi jotkin Clew-siteet voidaan säätää yksilöllisesti ratsastajan mieltymysten mukaan, mikä parantaa istuvuutta ja suorituskykyä entisestään.

  4. Yhteensopivuus: Clew-siteet on suunniteltu yhteensopiviksi sekä perinteisten 4x4-inserttien että joidenkin lumilautamerkkien käyttämien uudenaikaisempien kanavajärjestelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa Clew-siteet useimpiin lumilautamalleihin, mikä on kätevää, jos haluat vaihtaa lautaa tai sinulla on eri laudat.

  5. Helppo säätö: Clew-siteet voidaan usein säätää nopeasti ja helposti eri kengänkokojen ja mieltymysten mukaan. Tämä helpottaa lumilautasi jakamista ystävien ja perheenjäsenten kanssa, sillä voit nopeasti säätää sidokset heidän kengänkokoihinsa.

Vaikka Clew-sidokset tarjoavat monia etuja, on tärkeää huomata, että jokainen ajaja on erilainen ja sidosten valinta on henkilökohtainen asia. Jotkut kokeneet lumilautailijat suosivat edelleen perinteisiä hihnasidoksia niiden tuttuuden ja säädettävyyden vuoksi. On parasta kokeilla erityyppisiä sidoksia ja selvittää, mikä sopii parhaiten omaan ajotyyliisi ja mieltymyksiisi.

Clew bindings

Clew-siteet naisille ja miehille

Clew-sidoksia on saatavana sekä naisille että miehille. Merkki ei tee eroa näiden kahden välillä. Vain oikealla koolla on merkitystä. Katso tarkkaan, minkä kokoisen Clew-sidoksen tarvitset. Liian suuri tai liian pieni sidos vaikuttaa suorituskykyyn ja voi ratkaista tai rikkoa päiväsi rinteessä.

Alla on kokotaulukko oikean koon määrittämiseksi.

Clew bindingen maattabel

Sopivatko Clew-siteet myös edistyneille laskijoille?

Kyllä, Clew-siteet sopivat ehdottomasti myös edistyneille lumilautailijoille. Vaikka Clew-siteet yhdistetään usein aloittelijoihin niiden helpon sisäänmenomekanismin vuoksi, niillä on myös paljon tarjottavaa edistyneille laskijoille.

Clew-siteiden helppo sisään- ja ulospääsy voi olla erityisen hyödyllistä edistyneille ratsastajille lumilautailun aikana haastavassa maastossa ja takamaasto-olosuhteissa. Sen avulla he voivat säätää sidoksiaan nopeasti, esimerkiksi silloin, kun heidän on irrotettava lumilautansa kulkeakseen hankalan kulkuväylän läpi.

Lisäksi Clew-siteet tarjoavat tarkan istuvuuden ja reagoinnin, mikä on välttämätöntä edistyneille lumilautailijoille, jotka haluavat tehdä teknisiä liikkeitä ja nopeita käännöksiä. Lukitusjärjestelmä varmistaa, että siteet pysyvät turvallisesti ja tukevasti laudalla, mikä tarjoaa paremman hallinnan ja tarkkuuden.

Lyhyesti sanottuna Clew-siteet sopivat sekä aloittelijoille että edistyneille lumilautailijoille, koska ne tarjoavat mukavuutta, suorituskykyä ja helppoutta, joita tarvitaan loistavaan lumilautailukokemukseen ratsastajan taitotasosta riippumatta.

Osta Clew-siteet

Etsitkö lumilautaan kiinnitettäviä Clew-sidoksia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi. Voit tilata Clew-siteet helposti ja nopeasti verkossa. Haluatko nähdä sidokset henkilökohtaisesti tai saada lisää neuvoja? Tule lumilautamyymäläämme tutustumaan koko mallistomme lumilautasiteisiin.

clew bindingen