Jones

Tervetuloa maailmaan Jones

Jones on tunnettu laadukkaista Jones-lumilaudoistaan jo vuosia. Jeremy Jones valvovan silmän alla he valmistavat korkealaatuisia tuotteita, kutenlumilautalaukkuja, lumilautasiteitä ja parhaita miesten ja naisten lumilautoja.

Jeremy Jones on itse ollut ammattilaislumilautailija jo vuosia. Jones on työskennellyt Netflixin elokuvissa kuten Higher, Further ja Bigger. Jeremy Jones aloitti tämän 1 tavoite mielessä; tehdä parhaat lumilaudat. Jones tuotteissa on oltava täydellinen tasapaino kestävyyden ja suorituskyvyn välillä. He tekevät kaiken tämän myös silmällä pitäen yksityiskohtia ja talvisäilytystä. He ovat myös hyvin keskittyneet valistamaan ihmisiä lumivyöryjen vaaroista ja yrittävät estää niitä.

Jones snowboard materiaal

Suosituimmat laudat Jones

Jones tunnetuin lauta lienee Jones Mountain Twin ja sen naisten versio: Jones Twin Sister. Suurimmaksi osaksi Jones mallisto keskittyy kuitenkin all-mountain- ja freeride-lumilautoihin. Ajattele oikeita off-piste-lautoja ja split-lautoja. Tunnettu freeride-lumilauta sarjasta on Jones Flagship. Jones käyttää myös 3D-tekniikoita, kuten SPoon, jossa nokassa on korotetut reunat, jotka luovat ennennäkemätöntä kelluvuutta. Lisäksi lusikka helpottaa reunan vaihtamista kantapää- ja varvasvaihteen välillä.

Jones Big Horn -sarja miehille, joilla on isot jalat

Jones on valmistanut Big Horn -sarjallaan leveämpiä lautoja erityisesti miehille, joilla on isot jalat. Näitä kutsutaan yleisesti myös leveiksi laudoiksi. Leveät laudat ovat suositeltavia, kun kengänkoko on suurempi kuin 44,5. Jos seisot "normaalin" lumilaudan päällä liian suurilla jaloilla, jalkasi ja kantapäät työntyvät liian pitkälle lumilaudan reunan yli. Kun laitat laudan kyljelleen, huomaat, että kantapäät tai kengän nokka koskettaa lunta, jolloin menetät pidon. Onko sinulla siis kengänkoko 44,5 tai suurempi? Valitse Jones lumilauta Big Horn -sarjasta.

Jones

Jones

Mitä uutta Jones mallistossa on vuodelle 2023?

Myös talveksi 22/23 mallisto Jones. Mountain Twin on täysin uusi muoto tälle vuodelle. Tämä koskee myös naisten versiota, Twin-siskoa. Siinä on nyt enemmän SPoon nokassa ja hännässä. Uutuutena mallistossa on tänä vuonna Jones Stratos. Uusi all-mountain freeride & freestyle -lumilauta suuntaavalla muodolla. Jones Stratosissa on leikkisä laudan tuntuma kapean sidecutin ja ystävällisen flexin ansiosta. Lisäksi 10 mm:n kapeneva häntä yhdistettynä 3D-kontuuripohjaan tarjoaa ennennäkemättömän kelluvuuden puuterissa.

Jones Backcountry-turvallisuus

Mukavan normaalien lumilautojen malliston lisäksi heillä on myös paljon jaettuja lautoja, Lisäksi Jones tarjoaa paljon tietoa ja pyrkii valistamaan ihmisiä siitä, miten vuoristoa, luontoa ja lunta käsitellään oikein. Tähän kuuluu myös se, miten toimia lumivyöryn sattuessa.

Hyvin valmistautunut rinteisiin tarvikkeilla Jones

Jones laajan laitteistovalikoimansa lisäksi he ovat myös erittäin hyviä lautojen ja sidosten turvallisessa kuljettamisessa ja säilyttämisessä lumilautalaukkujen ja lumilautareppujen avulla. Heillä on reput pienestä koosta erittäin suuriin teknisiin lumilautareppuihin, joiden tilavuus on jopa 45 litraa. Heillä on myös useita malleja, jotka soveltuvat R.A.S. Airbag -järjestelmään, jolloin reppu muuttuu lumivyöryrepuksi.

Jones Lumivyöryturvallisuus

Laajan lumilautatuotevalikoiman lisäksi he pyrkivät myös kovasti levittämään tietoa turvallisuudesta rinteessä ja sen ulkopuolella. Näihin kuuluvat 5 perussääntöä, niin sanotut 5 punaista lippua, joiden avulla voit tunnistaa mahdolliset lumivyöryt ja välttää niihin joutumista. Kiinnitä huomiota esimerkiksi uuteen lumeen, voimakkaaseen tuuleen ja lämpötilaan. Heillä on myös laaja kokoelma lapioita, hakulaitteita ja luotaimia. 3 yksikköä kaikille, jotka haluavat lumilautailla off rinteessä.

Miksi ostaa Jones verkossa osoitteessa Snowboards.fi?

Olemme erittäin innostuneita Jones lumilaudoista ja olemme itse testanneet useimpia malleja laajasti. Paljon ilolla tietenkin! Siksi voimme neuvoa sinulle, mikä Jones laudan tyyppi sopii sinulle parhaiten ja mikä on sen pituus. Jotkut Jones laudat ovat pidempiä kuin toiset. Esimerkiksi Mountain Twin tai Twin Sister on 2-3 cm lyhyempi kuin Flagship. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sinulle parhaiten sopivan Jones lumilaudan. Teemme tämän sekä verkossa että lumilautamyymälässämme Nijverdalissa. Laudat on vakiovarusteena varustettu pienellä vahakerroksella. Tämä saattaa riittää vain yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. Kun ostat meiltä Jones lumilaudan, vahaamme sen kuumavahalla. Näin lauta on täysin valmis lumilautailuun.

Myymme Jones lumilautojen lisäksi myös muita loistavia merkkejä. Tutustu koko lumilautamallistoomme.