Lib Tech lumilaudat

Lib Tech lumilautojen tilaaminen

Lib Tech snowboards on valmistanut hienoja lumilautoja jo pitkään. Ensimmäisestä päivästä lähtien Lib Tech on ollut lumilautailijoiden brändi lumilautailijoille. Osittain tunnettu markkinoiden ensimmäisestä toimivasta rokkilaudasta. Lib Tech Skate Banana.

Lib Tech lumilautojen kaverit uskovat, että kaikki on mahdollista. Jos voit unelmoida siitä, voit tehdä sen. Niin sanotuilla käsityöläisillä he ovat rakentaneet parhaita käsintehtyjä lautoja jo vuosien ajan. Nämä kraftsmenit ovat kaikki itse lumilautailijoita, jotka haluavat tehdä sinulle parhaan laudan.

lib tech snowboard kopen

He kaikki tekevät tätä yhdessä Mervinin tehtaalla. Täällä ilmasto on etusijalla. Kaikki Lib Tech laudat valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista, ja Lib Tech lumilaudat ovat yksi harvoista lumilautamerkeistä, jotka ovat täysin kierrätettävissä. Lib Tech sanoo valmistavansa maailman parhaita lautoja: "Unelmalautoja".

Tälle kaudelle Lib Tech miehet esittelevät jälleen upean malliston lumilautoja. Tunnettujen mallien, kuten Orca, Skate Banana ja Travis Rice Pro, lisäksi he tuovat ensi kaudeksi uuden pro-mallin. Lib-tech Golden Orca. Tämä Orca toimii entistä paremmin tuoreessa puuterissa. Nokka ja häntä ovat vain hieman pidemmät kuin nykyisessä Orcassa.

Lib Tech lumilautojen rakenne

Osoitteessa Lib Tech käytetään 3 eri muotoa.

  1. Alkuperäinen banaanin muoto

Rocker sidosten välissä ja lievä camber sidosten ulkopuolella. Tämä antaa luonnollisen muodon kääntymiseen ja runsaasti reunapainetta. Tämän seurauksena koet paljon pitoa. Tämä muoto tarjoaa myös paljon kelluvuutta ja siten surffituntumaa valmistelemattomassa lumessa. Camber antaa laudalle enemmän kontrollia ja poppia.

libtech banana

  1. C2 "Täydellinen hybridi"

Tämä lauta on suunniteltu normaaliin lumilautailuun. C2-muodossa on paljon enemmän camberia jalkojesi ulkopuolella kuin banaanimuodossa. C2:ssa on kuitenkin edelleen rokkia siteiden välissä. Enemmän camberia antaa enemmän kontrollia ja tarkkuutta lumilautailun aikana. Enemmän camberia tarkoittaa myös enemmän reunapaineita ja enemmän poppia. C2:sta on kaksi versiota, C2X (xtreme) ja C2E (easy). Näiden kahden ero on laudan camberin määrä.

snowboard libtech

C3 "Maailman paras camber"

Tämä lauta on suunniteltu vakavaan ratsastukseen. C3 camberissa on hyvin lievä rokkeri sidosten välissä. Lisäksi tässä laudassa on erittäin paljon enemmän camberia sidosten ulkopuolella kuin Banana-muodossa. Tämä lisää pitoa, vakautta ja poppia. Tämän laudan ajamisesta nauttiminen vaatii kuitenkin enemmän voimaa ja tekniikkaa. Etkö pelkää haasteita? Tarkista sitten ehdottomasti nämä laudat.

Lib Tech snowboard

Lib Tech lumilautojen edut

Lib Tech lumilaudat tarjoavat monenlaisia etuja, jotka tekevät niistä rakastettuja kaiken tasoisille lumilautailijoille. Näille lumilaudoille on ominaista niiden innovatiivinen teknologia, kestävä rakenne ja hyvä suorituskyky eri olosuhteissa.

Yksi Lib Tech lumilautojen tärkeimmistä eduista on niiden kehittyneiden tekniikoiden, kuten C2X-kontuurin ja Magne-Tractionin, käyttö. C2X-kontuurissa yhdistyvät camberin monipuolisuus siteiden välissä sekä leikkisä rokkeri kärjessä ja perässä, mikä takaa erinomaisen pidon ja hallinnan käänteissä ja antaa samalla anteeksi laskeutumisessa. Magne-Traction tarjoaa aaltoleikattujen sivureunojensa ansiosta vertaansa vailla olevan pidon jäisillä ja kovilla pinnoilla, mikä antaa sinulle varmuutta hankalissa olosuhteissa.

Lisäksi Lib Tech on tunnettu ympäristöystävällisistä valmistusprosesseistaan. Lumilaudat valmistetaan ympäristötietoisista materiaaleista ja menetelmistä, kuten kierrätysmuovista, biopohjaisista synteettisistä hartseista ja kestävistä metsistä peräisin olevista puunytimistä.

Lib Tech Lumilaudat ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne valmistetaan käsityönä Yhdysvalloissa, ja ne on suunniteltu kestämään kovia olosuhteita, minkä ansiosta lumilauta säilyttää suorituskykynsä kausi toisensa jälkeen.

Olitpa sitten aloitteleva lumilautailija, joka haluaa parantaa taitojaan, tai kokenut ratsastaja, joka etsii suorituskykyisiä lumilautoja, Lib Tech tarjoaa mallin jokaiseen ajotyyliin ja mieltymykseen. Innovatiivisten teknologioidensa, kestävän rakenteensa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta Lib Tech lumilaudat ovat erinomainen valinta lumilautailijoille, jotka haluavat ottaa kaiken irti lumilautailukokemuksestaan.

Lumilauta Lib Tech tekniikat

Edellä mainittujen muotojen lisäksi Libin lumilaudoissa on tietysti muitakin hienoja tekniikan palasia. Yksi tunnetuimmista on tietenkin Magna Traction. Nämä hammastetut veitsenterävät teräsreunat tarjoavat enemmän kosketuspisteitä lumeen; peräti 7 kosketuspistettä sen sijaan, että perinteisellä camberilla olisi 2 kosketuspistettä. Näin saat enemmän pitoa jäällä ja kovilla rinteillä.

Lib Tech:n lumilaudoissa on myös monia kauniita puulajeja, kuten Aspen, Paulowna, Beech ja Balsa. Nämä kaikki on jaettu eri rakenteisiin, joiden nimet ovat Firepower, Horsepower, Climax ja Orginal power -rakenne. On tietenkin myös erilaisia tapoja lasikuitupinnoitteita ja alustatyyppejä.

lib tech snowboards

Mervin, aivot Lib Tech lumilautojen takana.

Mervin Manufacturing -tehtaalla valmistetaan kuuluisat Lib Tech lumilaudat. Sequimissä, Washingtonissa, Yhdysvalloissa sijaitseva tehdas tunnetaan sitoutumisestaan innovaatioihin, ympäristöystävällisyyteen ja laadukkaaseen tuotantoon.

Mervinin tehtaan erottaa muista sen jatkuva sitoutuminen kestävään kehitykseen ja ympäristötietoiseen valmistukseen. He ovat ylpeitä ympäristöystävällisten materiaalien ja tuotantomenetelmien käytöstä. He käyttävät esimerkiksi kierrätysmuovia, biopohjaisia hartseja ja kestävistä metsistä peräisin olevia puukantoja lumilautojensa rakentamiseen. Tavoitteena on minimoida niiden hiilijalanjälki ja vaikuttaa myönteisesti ympäristöön.

Toinen seikka, joka tekee Mervinin tehtaasta ainutlaatuisen, on se, että se painottaa käsityötä. Toisin kuin monet muut lumilautavalmistajat, Mervin uskoo vahvasti käsityöläislähestymistavan säilyttämiseen lumilautojensa rakentamisessa. Näin he voivat viimeistellä jokaisen lumilaudan huolellisesti käsin ja tarkistaa laadun. Tuloksena on lumilaudat, joiden laatu ja suorituskyky ovat vertaansa vailla.

Lisäksi Mervinin tehtaalla käytetään lumilautateollisuuden innovatiivisimpia teknologioita. Mervin kuuluisasta C2X-kontuurista, joka tarjoaa täydellisen tasapainon camberin ja rokkarin välillä, Magne-Traction-sivureunoihin, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan pidon jäällä ja kovalla lumella, jokainen Lib Tech -lumilauta on täynnä läpimurtoteknologiaa, joka antaa kuljettajille etulyöntiaseman vuorella.

Lyhyesti sanottuna Mervin Manufacturingin tehdas on paikka, jossa intohimo lumilautailua kohtaan kohtaa ympäristön kunnioittamisen. Sitoutumisensa kestävään kehitykseen, käsintehtyyn käsityötaitoon ja innovatiivisiin teknologioihin ansiosta Mervin on edelleen johtava toimija lumilautateollisuudessa ja inspiroi lumilautailijoita maailmanlaajuisesti laadukkailla Lib Tech lumilaudoillaan.

Lib Tech skeittibanaani

Libtech-lumilautamalliston tunnetuin lauta on tietenkin Lib Tech skate banana. Tämä tyypillinen rokkilauta oli yksi markkinoiden ensimmäisistä toimivista rokkilautoista. Tämä johtuu BTX-banaanin muodosta. Sen ansiosta sitä on superhelppo pyörittää oman akselinsa ympäri, eikä lauta pure missään maastossa. Magne-tractionin lisääminen sk8 banaaniin antaa myös uskomattoman pidon. Jopa jäällä tai kovilla lumipaloilla lauta säilyttää pitonsa. Magne-traction toimii kuin sahalaitainen veitsi lumessa. Tämä ominaisuus löytyy kaikista lib tech-lumilaudoista.

Lib Tech T Rice pro

Lib-tech on julkaissut yhteistyössä Travis Ricen kanssa useita pro-lautoja. Tunnetuimpia ovat tietenkin Lib Tech T-rice pro ja TRS. Vuodesta 2018/2019 lähtien mukaan on tullut Lib Tech Orca. Jälkimmäinen lauta on todellinen all-rounder, joka tuntuu oikeastaan vain rinteiden ulkopuolella kuin kala vedessä.

Lib Tech Lumilautasarjat

Mervin valmistaa Lib Tech lisäksi lumilautoja Gnu ja Roxy, sekä Bent Metal -lumilautasiteitä. Nämä siteet sopivat spesifikaatioiltaan ja värisävyiltään täydellisesti Lib Tech lumilautoihin. Haluatko siis Lib Tech lumilautasetin, jossa on hyvät lumilautasiteet? Muista sitten tutustua Bent Metal -siteisiin.

Miten teroitat Lib Tech lumilaudat?

Koska lumilaudat on varustettu Magna-Tractionilla, teräsreunat ovat hieman vaikeampia teroittaa. Jos haluat teroittaa Lib Tech -laudan itse, sinun on käytettävä lyhyttä viilaa. Jos sinulla ei ole lyhyttä viilaa, voit laittaa pidemmän viilan pidikkeeseen vinosti. Lyhyemmillä viiloilla pääset helpommin 7 kuoppaan. Jos käytät liian pitkää viilaa, et saa koko teräspuolta. Eikö sinulla ole kokemusta lumilaudan teroittamisesta? Autamme sinua mielellämme. Voimme huoltaa Lib-Tech-lumilautasi tai näyttää hiomisen ja vahaamisen, jotta voit tehdä sen seuraavaksi hyvin.

Lib Tech lumilaudat 2023

Talvella 2023 Lib-Techin mallistossa on enemmän Camber-lumilautoja kuin koskaan aiemmin. Syynä tähän on Carve-lumilautojen edelleen kasvava trendi ja Camber-lumilautojen suurempi kysyntä. Kaikissa laudoissa on kuitenkin edelleen Magna-Traction ja mahdollisuuksien mukaan rokkia sidosten välissä kääntymisen helpottamiseksi.

Miksi ostaa Lib-Tech-lumilauta osoitteesta Snowboards.fi?

Meillä on yli 14 vuoden kokemus Lib Tech lumilautojen myynnistä. Sen ansiosta tunnemme Lib-Techin tuotteet läpikotaisin. Voimme siis täydellisesti neuvoa, mikä Lib Tech lumilauta sopii sinulle parhaiten. Lib-Techin lumilaudoissa on minimaalinen vahakerros. Meidän mielestämme ne ovat jopa jokseenkin kuivia. Siksi vahaamme jokaisen ostamamme tai tilaamamme Lib-Tech-lumilaudan käsin. Levitämme kuuman vahan silitysraudalla, jotta vaha imeytyy alustaan. Näin voit nauttia huolettomasta talvilomasta ilman, että sinun tarvitsee ensin vahata lumilauta.

Haluatko lisätietoja Lib Tech lumilaudoista? Ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda lumilautamyymälässämme Oldenzaalissa. Esittelemme mielellämme lumilautamallistomme kahvikupposen äärellä. Tilaatko mieluummin netistä? Ennen klo 17:00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä PostNL:llä. Emme veloita postikuluja lumilautojen lähettämisestä.

Tutustu koko Lib Tech lumilautavalikoimaamme verkossa tai piipahda esittelytilassamme Oldenzaalissa.