Union siteet

Union osta sidonnat

Etsitkö mukavaa Union sidontasarjaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi! Mallistostamme löydät uudet Union siteet sekä miehille että naisille kauneimmissa ja uusimmissa väreissä. Tiedätkö jo, mikä Union sidonta sopii ajotyyliisi tai sopii täydellisesti lumilaudallesi? Tutustu sitten Union uusimpiin sidoksiin.

Tarina Union sidosten takana

Union Binding Company on maailman johtava lumilautasiteiden valmistus- ja kehitystoimittaja. Yhä useampi lumilautailija ympäri maailmaa luottaa Union enemmän kuin mihinkään muuhun tällä hetkellä markkinoilla olevaan sidontamerkkiin. Meillä Union kaikki on keskittymistä ja omistautumista. Motto "Stronger" ei ole vain tuotteen tunnuslause - se edustaa yrityksen kaikkia puolia.

Union Martino Fumagalli ja George Kleckner perustivat Bindingsin vuonna 2005 Seattlessa, Washingtonissa. Heillä oli paljon kokemusta aiemmista työpaikoistaan Northwave/Drake, ja he tunsivat, että oli aika luoda lumilautamarkkinoille uusi ja raikas lumilautasidosmerkki. He räjähtivät lumilautakentälle erittäin kestävällä ja kivikovalla sidoksella. Tähän päivään asti yritys on edelleen itsenäinen ja sen omistavat työntekijät, jotka ovat omistautuneet Union sidoksille.

union snowboard bindingen

Minkä kokoiset Union siteet tarvitsen?

Ennen uusien Union -sidosten tilaamista on tärkeää määrittää oikea koko. Katso ensin huolellisesti lumilautakengässäsi mainittu koko. Miesten mallien koot ovat S, M ja L. Koko S on 37-41 ja koko M 40-43. Koko L on suurin koko, ja se ulottuu 43:sta suurempaan.

Naisten Union siteiden mitoitus on hieman erilainen. Koko S on 34-37 ja koko M 41.

Kaikki Union siteet voidaan säätää täydellisesti saappaan mukaan. Mahdollisuudet ovat loputtomat, joten saat lumilautakenkäsi aina keskitettyä sidokseen.

Union siteiden edut

Union siteet tarjoavat useita etuja, jotka ovat välttämättömiä sekä aloittelijoille että kokeneille lumilautailijoille. Nämä siteet ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään ja mukavuudestaan, mikä tekee niistä kaikentasoisten lumilautailijoiden suosikkivalinnan.
Yksi Union siteiden tärkeimmistä eduista on niiden kestävyys ja laatu. Ne valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja edistyksellisistä tekniikoista, minkä ansiosta siteet kestävät lumilautailun kovia olosuhteita ja kestävät pitkään.
Lisäksi Union siteet tarjoavat tarkan ja reagoivan istuvuuden. Erilaisten säätömahdollisuuksien avulla voit mukauttaa siteet omien mieltymystesi ja tyylisi mukaan, jolloin voit hallita lumilautaasi täysin. Tarkka istuvuus tarjoaa välittömän liikkeensiirron, jolloin voit ohjata, karvailla ja tehdä temppuja vaivattomasti.
Union -siteiden käyttömukavuus on myös huomattava. Ergonomisesti suunniteltujen hihnojen ja pehmustejärjestelmien ansiosta ne tarjoavat miellyttävän ajokokemuksen myös pitkien vuoristopäivien aikana. Voit luottaa siihen, että jalkasi ovat hyvin tuetut ja kaikki iskut vaimentuvat.

Lopuksi, Union sidoksia on saatavana eri malleja ja tyylejä, joten voit valita itsellesi sopivan sidoksen. Olitpa sitten freestyler, freerider tai all-mountain-lumilautailija, löytyy Union -sidos, joka sopii tarpeisiisi ja auttaa sinua saamaan kaiken irti lumilautailukokemuksestasi.

snowboard bindingen union

Mikä tekee Union siteistä niin suosittuja?

Lähes kaikki Union -siteiden komponentit valmistetaan itse. Tämä tarkoittaa, että näihin siteisiin sisällytettyjä teknologioita ei löydy mistään muualta. Union tunnetaan kestävänä yrityksenä, joka valmistaa laadukkaita varusteita, jotka toimivat vaikeissakin olosuhteissa, mutta eivät tingi mukavuudesta. Vuosien varrella Union on kehittänyt useita uusia materiaaleja, kuten suulakepuristettua alumiinia, ruiskupuristettua magnesiumia tai koneistettua Coring™-materiaalia. Tämän tuloksena Union:n siteet ovat kevyempiä, herkempiä ja kestävämpiä kuin muut markkinoilla olevat siteet. Forged Carbon myös puskee rajoja lujuuden ja painon suhteen.

Suosituimmat lumilauta Union siteet.

Suosituimmat Union -sidosmallit määritellään usein niiden monipuolisuuden, suorituskyvyn ja mukautuvuuden perusteella erilaisiin ajotyyleihin. Yksi suosituimmista malleista on Union Force-sidos. Kestävyytensä, reagoivan istuvuutensa ja erinomaisen vaimennuksensa ansiosta Force on sekä aloittelijoiden että kokeneiden lumilautailijoiden suosikki. Tämä sidonta tarjoaa luotettavan suorituskyvyn eri maastoissa ja sopii freestyle-, freeride- ja all mountain -ratsastajille.

Toinen suosittu malli on Union Atlas-sidos. Tämä sidonta on tunnettu jäykkyydestään ja reagoivuudestaan, joten se on ihanteellinen aggressiiviseen carvingiin ja nopeisiin laskuihin. Atlas tarjoaa myös tarpeeksi vaimennusta iskujen vaimentamiseen, mikä takaa tasaisen kyydin epätasaisemmilla pinnoilla.

Freestyle-harrastajille Union Contact-sidos on paljon pidetty vaihtoehto. Kevyen painonsa ja joustavan rakenteensa ansiosta Contact sopii erinomaisesti temppujen ja hyppyjen tekemiseen puistossa. Minimaalinen kosketus laudan kanssa antaa suoran ja luonnollisen laudan tuntuman.

Lopuksi Union Strata-sidos on suosittu lumilautailijoiden keskuudessa, jotka haluavat sekä freestyleen että freerideen sopivan sidoksen. Säädettävän flexin ja mukavan istuvuuden ansiosta Strata tarjoaa monipuolisuutta ja hallintaa erilaisissa olosuhteissa.

Nämä mallit ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista Union -sidoksista. Jokaisessa sidoksessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka sopivat erilaisiin ajotyyleihin ja mieltymyksiin. On suositeltavaa pohtia, mitkä ominaisuudet sopivat parhaiten lumilautailukokemukseesi ennen valintaa. Union -sidosten avulla voit luottaa laadukkaaseen suorituskykyyn ja upeaan ajokokemukseen, valitsitpa minkä mallin tahansa.

Union Tilaa siteet verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Tiedätkö jo, mitkä Union siteet sopivat sinulle parhaiten? Tilaa ne sitten turvallisesti ja nopeasti osoitteesta Snowboards.fi. Toimitamme Union siteet nopeasti ja veloituksetta kotiovellesi. Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tietää, mikä malli sopii sinulle parhaiten? Vai haluatko vain nähdä siteet oikeassa elämässä? Pistäydy silloin lumilautamyymälässämme. Myymälämme on helposti saavutettavissa. Ja voit pysäköidä autosi ilmaiseksi.

Tutustu koko mallistomme lumilautasiteisiin.

union snowboard bindingen