Nidecker

Tarina Nidecker

Nidecker on johtava yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista lumilaudoista, sidoksista, lumilautakengistä ja muista talviurheilutuotteista. Yrityksellä on rikas historia, joka juontaa juurensa vuoteen 1887, jolloin veljekset Henri ja Cie Nidecker avasivat La Tour-de-Peilzissä, Sveitsissä, työpajan, jossa valmistettiin puisia pyöriä vaunuihin. Yritys siirtyi 1950-luvulla valmistamaan puisia suksia, ja 1980-luvulla se jatkoi asiantuntemustaan lumilautojen suunnittelussa ja valmistuksessa.

nidecker

Sittemmin Nidecker on noussut yhdeksi talviurheilualan arvostetuimmista ja arvostetuimmista tuotemerkeistä. Yritys on ylpeä sveitsiläisestä perinnöstään, ja se on vahvasti sitoutunut käsityötaitoon, laatuun ja innovaatioihin. Heidän insinööri- ja suunnittelutiiminsä työskentelee läheisessä yhteistyössä ammattilaislumilautailijoiden kanssa luodakseen parhaat tuotteet, joissa yhdistyvät suorituskyky, kestävyys ja tyyli.

Yksi Nidecker:n erityispiirteistä on huipputeknologian ja -materiaalien käyttö. He etsivät aina uusia tapoja parantaa lumilautojensa suorituskykyä ja käyttävät korkealaatuisia materiaaleja, kuten hiiltä, kevlaria ja muita komposiitteja, luodakseen kevyitä, herkkiä ja kestäviä lautoja.

nidecker

Nidecker Keskittyy kestävyyteen

Lisäksi Nidecker keskittyy vahvasti kestävyyteen ja ympäristötietoisuuteen. Yritys pyrkii pitämään hiilijalanjälkensä mahdollisimman pienenä ja käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantomenetelmiä aina kun mahdollista. Yritys on ylpeä yhteistyöstään Protect Our Wintersin kaltaisten järjestöjen kanssa, jotka työskentelevät talviympäristön säilyttämiseksi ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.
Nidecker tarjoaa laajan valikoiman lumilautoja eri lajeille ja eri tasoisille lumilautailijoille. Olitpa sitten aloitteleva lumilautailija, joka etsii helposti ajettavaa lautaa, tai kokenut ratsastaja, joka etsii suorituskykyistä freestyle- tai freeride-lautaa, Nidecker tarjoaa jokaiselle jotakin.
Lumilautojen lisäksi Nidecker valmistaa myös laadukkaita sidoksia ja lumilautailuvälineitä. Heidän siteensä on suunniteltu samalla tarkkuudella ja teknologialla kuin heidän lumilautansa, mikä antaa lumilautailijoille parhaan suorituskyvyn ja hallinnan vuorella.
Vuosien varrella Nidecker on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia innovatiivisesta suunnittelustaan ja tuotteistaan. He pyrkivät edelleen täydellisyyteen alallaan ja heidän intohimonsa lumilautailua kohtaan ajaa heitä innovoimaan ja laajentamaan rajoja.
Lyhyesti sanottuna, yrityksellä Nidecker on rikas historia talviurheiluteollisuudessa ja se jatkaa lumilautateknologian ja -suunnittelun uranuurtajana. He keskittyvät käsityötaitoon, laatuun, kestävyyteen ja innovaatioihin, joten Nidecker on edelleen lumilautailijoiden suosikkimerkki ympäri maailmaa.