Nitro

Nitro snowboards

Tervetuloa maailmaan Nitro

Nitro on johtava lumilautamerkki, joka on valmistanut korkealaatuisia lumilautoja, lumilautakenkiä ja sidoksia jo yli 30 vuoden ajan. Nitro perusti vuonna 1990 ammattilumilautailija Thomas Delago Itävallasta. Sen jälkeen Nitro on noussut yhdeksi lumilautateollisuuden suosituimmista lumilautabrändeistä.

Nitro on tunnettu innovatiivisesta kehityksestään ja tuotteidensa poikkeuksellisesta suorituskyvystä. Nitro koostuu ammattilaislumilautailijoista ja suunnittelijoista koostuvasta tiimistä, jotka työskentelevät yhdessä luodakseen lumilautailutuotteita, jotka on räätälöity kaikentasoisten ajajien erityistarpeisiin, aloittelijoista asiantuntijoihin. Nitro tarjoaa laajan valikoiman lumilautoja, mukaan lukien all-mountain-, freestyle-, freeride- ja split-laudat jokaiseen ajotyyliin.

Nitro on enemmän kuin pelkkä lumilautabrändi. Nitro on intohimoisten lumilautailijoiden yhteisö, joka haluaa ylittää tunturissa mahdollisen rajoja. Nitro sponsoroi myös ammattilautailijoiden tiimiä ympäri maailmaa, jotka edustavat brändiä kilpailuissa, tapahtumissa ja mediassa. Lisäksi Nitro järjestää useita tapahtumia ja kilpailuja. Tutustu koko mallistoomme Nitro lumilautoja, Nitro sidoksia ja Nitro lumilautakenkiä.

Nitro on kestävä lumilautamerkki

Lumilautailun ympäristövaikutukset ovat hyvin tiedossa osoitteessa Nitro. Siksi Nitro on sitoutunut kestävään kehitykseen, mikä erottaa sen kilpailijoistaan. Esimerkiksi Nitro on ryhtynyt toimiin ekologisen jalanjälkensä minimoimiseksi. Nitro pyrkii käyttämään tuotteissaan mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tekee yhteistyötä POW:n (Protect Our Winters) kaltaisten järjestöjen kanssa.

nitro

Nitro Osta verkossa osoitteesta Snowboards.fi

Etsitkö tuotteita osoitteesta Nitro? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi. Mallistostamme löydät kauneimmat ja parhaat mallit osoitteesta Nitro. Tiedätkö tarkalleen minkä mallin, pituuden tai koon tarvitset? Tilaa se sitten nopeasti ja turvallisesti netistä. Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko nähdä Nitro malliston oikeassa elämässä? Tule lumilautamyymäläämme.

Nitro