NYT joukkovelkakirjat

Kaikki Now-sidonnaisuuksista

NOW on keskittynyt luomaan innovatiivisia, merkityksellisiä teknologioita nykypäivän lumilautailijoille. Now on lumilautailijoiden omistama yritys, joka on omistautunut parantamaan lumilautailua tuotteidensa ja uskomustensa avulla.

JF Pelchat perustettiin vuonna 2010 entisen ammattilaislumilautailijan ja pahamaineisen miehistön jäsenen kieltämänä. Hän tajusi, että sidonnan mekaniikka ja toiminta eivät olleet muuttuneet sen käyttöönoton jälkeen. Halutessaan parantaa sidonnan toimintaa hän meni autotalliinsa ja suunnitteli uuden konseptin, joka muuttaisi sidontatekniikan ajatuksen lopullisesti. Now-sidosten kohdalla on aina kyse siitä, että mennään vastoin suuntaa muuttamalla sidosten suunnittelun suunnitelmaa ja luomalla tuote, joka vie ajajat seuraavalle tasolle. Now-sidoksilta voi odottaa vaivatonta ja herkkää ajoa, jalkojen väsymisen vähenemistä ja ajomukavuutta.

NOW bindingen

NOW-sidosten edut

NOW bindings tarjoavat lumilautailijoille useita etuja, minkä vuoksi ne ovat suosittu valinta niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille.

  1. Skate-Tech-teknologia: NOW on tunnettu innovatiivisesta Skate-Tech-teknologiastaan, joka on saanut inspiraationsa skeittilaudan kuorma-auton liikkeestä. Tämä tekniikka käyttää sidosten alla olevaa nivelpistettä, jonka ansiosta sidokset kallistuvat ja pyörivät sulavasti. Tämä takaa luonnollisen liikkeen ja paremman reagointikyvyn lumilautailun aikana.
  2. Energiansiirto: NOW:n Skate-Tech-teknologia parantaa energiansiirtoa ajajalta lumilautaan. Tämä johtaa parempaan hallintaan ja suorituskykyyn, jolloin lumilautailijat voivat tehdä käännöksiä helpommin ja reagoida nopeammin vuoriston muuttuviin olosuhteisiin.
  3. Mukavuus ja vaimennus: NOW bindings on varustettu EVA-jalkapohjalla ja vaimennusjärjestelmällä, jotka tarjoavat mukavan ja iskuja vaimentavan kyydin. Tämä vähentää väsymystä ja auttaa ehkäisemään vammoja erityisesti pitkien rinnepäivien aikana.

NOW snowboard bindingen

4. Säädettävyys: NOW bindings on suunniteltu säädettävillä komponenteilla, kuten hihnoilla ja korokkeilla. Näin sidokset voidaan räätälöidä ajajan erityistarpeiden ja mieltymysten mukaan, mikä takaa yksilöllisen istuvuuden ja optimaalisen suorituskyvyn.

5. Kestävyys: NOW bindings valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin, minkä ansiosta ne ovat kestävät ja kestävät intensiivistä käyttöä vuoristossa. Lumilautailijat voivat luottaa NOW bindings tukevuuteen ja luotettavuuteen pitkäaikaisessa käytössä.

6.Innovatiiviset mallit: NOW on tunnettu innovatiivisista ja huomiota herättävistä malleistaan. Siteet ovat saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, joiden avulla lumilautailijat voivat ilmaista henkilökohtaista tyyliään rinteessä ja sen ulkopuolella.

Lyhyesti sanottuna NOW bindings tarjoaa edistyksellistä teknologiaa, parannettua reagointikykyä, mukavuutta ja kestävyyttä, joten ne ovat erinomainen valinta lumilautailijoille, jotka etsivät laadukkaita siteitä optimaalista lumilautailukokemusta varten.

Nyt siteet, joissa on SkateTech

Jokaisessa Now-sidoksessa on SkateTech. Se tekee Now-siteistä myös niin ainutlaatuiset. Mutta mitä SkateTech tarkalleen ottaen on? SkateTech on saanut inspiraationsa siitä, miten helposti ja tehokkaasti rullalauta pyörii. SkateTechillä varustetut Now-siteet jäljittelevät sekä skeittilaudan rekkojen toimintaa että kuvausta. "Hanger" siirtää voimallisesti energiaa hihnoista lumilautasi holkkeihin ja reunoihin. Kinpin toimii tukipisteenä eb lisää tätä energiaa vipuvoiman avulla. Perinteiset sidokset vähentävät energiansiirtoa paisuttamalla pohjalevyä ja pakottavat sinut kiristämään hihnoja tiukemmin, nojaamaan enemmän eteenpäin tai käyttämään korkeampia ja jäykempiä highbackeja. Kaikki tämä johtaa väsymykseen ja jalkakipuihin. Nyt siteet ohittavat lumilaudan keskikohdan ja ohjaavat energian suoraan ylöspäin lumilaudan reunoille. Nyt siteet yksinkertaisesti siirtävät enemmän voimaa lautaan vähemmällä työllä, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät rennompina ja mukavampina pidempään.

Tilaa Now-siteet verkossa

Etsitkö mukavaa Now-sidontasarjaa? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi. Kaupastamme löydät laajan kokoelman kauneimpia Now-sidontamalleja sekä miehille että naisille. Voit suodattaa helposti ja nopeasti ajotyylin, tason ja flexin mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan Now-sidoksen. Tilaat ennen klo 16:00? Silloin toimitamme Now-sidoksesi samana päivänä!

Tutustu koko mallistomme lumilauta-sidoksiin