THE Boardscompany

THE Boardscompany markkinoi teknisiä, korkealuokkaisia ja energisiä lumilautoja, joilla voi pitää hauskaa. Talviurheilua ja hauskanpitoa. Siitä tässä upeassa lumilautabrändissä on kyse.

Tarina The Boardscompany

Lautailuharrastajista koostuva tiimi on ottanut ohjat käsiinsä ja kehittänyt laadukkaat, tekniset ja edulliset lumilaudat. Kaikki malliston laudat on kehitetty pitäen mielessä perusasiat, nautinnon ja hauskanpidon vuorella. THE Boards Companyn laudat sopivat kaikille. Olitpa nuori, vanha, aloittelija tai ammattilainen.

Toisin kuin monet muut merkit, he eivät tuota kausimallistoja vaan perusmalliston lumilaudat ympäri vuoden.

Energiset lumilaudat THE Boardscompanyltä

Ainutlaatuista THE boardscompanyn lumilaudoissa on se, että ne sopivat jokaiselle kohderyhmälle. THE Alfa, THE Prisma ja THE Revolt ovat kaikki Carbonin ja Titanalin yhdistelmiä. Titanalin tärkeä ominaisuus on, että se pidättää energiaa. Siinä missä hiili "hyppää" välittömästi takaisin alkuperäiseen muotoonsa, titaani tekee sen hitaammin. Tämän ansiosta laudat tuntuvat erittäin mukavilta ja vakailta.

Mitä THE Boards Company tarkoittaa?

"Haluan vain pitää hauskaa." Tunnistatko tämän? Jos ei biisi, niin ehdottomasti sanat. Kaikki haluavat pitää hauskaa. Kun työpäivä on ohi, viikonloppuisin, lomilla, aina.
Matkoilla käyminen ja hienojen kokemusten saaminen on sitä, mistä THE Boards Companyssä on kyse. He tarjoavat teknisiä, laadukkaita ja energisiä lumilautoja, joilla pääsee ulos ja pitää hauskaa!
The Boards Company on suunnitellut lumilautojensa muodot nopeutta, ketteryyttä ja/tai joustavuutta varten. Myös laudoissa käytetyt materiaalit säilyttävät niihin käytön aikana käyttämäsi energian. Joten kun olet lumella, lauta palauttaa varastoidun energian annoksina optimaalista hallintaa, pitoa ja tasaista ajoa varten.

the boardscompany

Lisäksi kaikissa lumilaudoissa on Edge Lift- ja Edge Control -teknologia. Edge Lift -teknologia saa laudan puremaan vähemmän. Kosketuspisteitä nostetaan 1,5 mm. Tämä helpottaa käännösten tekemistä ja temppujen oppimista.

Osta THE Boardscompany lumilaudat

Etsitkö huippuluokan lumilautaa, mutta et halua maksaa huippuhintaa? Käy lumilautamyymälässämme Oldenzaalissa tai tilaa nopeasti ja helposti verkossa. Haluaisitko tulla katsomaan niitä? Kahvi on valmiina! Ostatko lumilaudan liikkeestämme? Sitten me kuumavahaamme sen välittömästi.

Koko lumilautamallistomme