Flow siteet

Kaikki osoitteesta Flow sidonnat

Etsitkö Flow sidoksia lumilautaan kiinnitettäväksi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan osoitteessa Snowboards.fi. Mallistossamme on lähes kaikki Flow siteiden mallit. Tiedätkö jo, mikä malli Flow sidoksista sopii sinulle parhaiten? Tutustu koko mallistoomme ja osta Flow lumilautasiteet nopeasti ja helposti verkkokaupastamme tai piipahda näyttelytilassamme Oldenzaalissa.

flow bindingen

Mitkä ovat Flow siteiden edut?

Epäiletkö vielä, ovatko Flow siteet oikeat siteet sinulle? Alla on lueteltu näiden lumilautasiteiden kaikki edut, joissa on tunnettu takimmainen sisääntulo.

  1. Nopea lautailu Flow -sidoksella

Näiden suosittujen sidosten tunnetuin etu on se, että voit astua sisään nopeasti ja helposti. Niitä kutsutaan myös nimellä 'SPeed Entry -siteet'. Miksi? Aivan yksinkertaisesti. Avaat Flow lumilautasiteen korkean takaosan taaksepäin salpalukon avulla. Näin taakse jää riittävästi tilaa, jotta lumilautakenkäsi voidaan työntää sidokseen. Et enää istu takapuolellasi kiristämässä lumilautasidettäsi! Kuinka hyvää tämä onkaan?

  1. Tehokkaat ja mukavat voimahihnat

Toinen etu on se, että Flow siteet ovat mukavia. Suuret leveät hihnat jakavat paineen hyvin saappaan päälle. Tämä minimoi painepisteet, joten sidoksia ei juuri tunnu. Tämän seurauksena et tunne sidoksia juurikaan jalkasi ympärillä. Useimmissa Flow -sidontamalleissa voit valita kahden eri hihnan välillä:

Flow Fusion-lumilautaside

Tämä on perinteisin hihna Flow. Tämä suuri ja leveä hihna tarjoaa voimakkaan vasteen ja suoruuden.

Flow Hybrid-lumilautaside

Hybrid PowerStraps yhdistää nilkkahihnan perinteisempään nokkahihnaan, mikä takaa täydellisen yhdistelmän hallintaa ja joustavuutta.

  1. Optimaalinen energiansiirto Power Trianglen kautta

Korkean selkänojan ja pohjalevyn välissä olevan teräsvaijerin ansiosta Flow -sidonta reagoi erittäin nopeasti, kun teet käännöksen taaksepäin.

Suosituimmat Flow siteet

Active Strap Technology -teknologian ansiosta Flow -sidoksen sisään- ja ulospääsy ei ole koskaan ollut helpompaa. Kun korkea selkäosa käännetään auki, hihna nousee hieman ylöspäin, jolloin sisälle pääsemiseksi vapautuu vielä enemmän tilaa. Esimerkiksi Flow Omni, hyvä naisten lumilautaside, on varustettu tällaisella hihnalla.

flow bindingen

Flow NX2-siteet

Flow NX2 on jokaiselle lumilautailijalle, joka etsii vahvaa, jäykkää ja suoraa lumilautasidontaa, joka tarjoaa paljon tukea. Koska hiback on vahvistettu lasikuidulla ja varustettu epäsymmetrisillä tukipaneeleilla yhdistettynä "Active Strap Technology" -tekniikkaan, sidonta on erittäin hyvin säädettävissä ja tarjoaa erittäin nopean sisäänkäynnin. Jos haluat vielä enemmän vastetta, voit tutustua myös Flow NX2 GT:hen.

Uusimmat mallit Flow sidokset

Talveksi 2021 Flow sidokset tulivat ulos kokonaan uudella remmisarjalla. Esimerkiksi Fusion-hihna ja Hybrid-hihna ovat nyt muuttuneet Powerstrapeiksi, ja molemmat on valmistettu 3D-muotoillusta EVA:sta. Fusion powerstrap tarjoaa yksiosaisen voimahihnan, jonka avulla pääset helposti sisään ja ulos sidoksesta säilyttäen samalla hallinnan, pidon ja mukavuuden. Hybrid powerstrapissa on edelleen toe-strap niille, jotka etsivät enemmän kontrollia.

Flow Lumilaudat

Ehkä sinulla on vielä itselläsi lumilauta osoitteesta Flow ja vuosien uskollisen palvelun jälkeen etsit uutta lautaa tältä kauniilta merkiltä. Valitettavasti Flow ei enää valmista lumilautoja, mutta ei hätää, tämä linja on otettu haltuun Nidecker lumilautojen kautta. Oletko omistanut Flow Mercin ja etsit uutta versiota? Silloin Nidecker Merc on sen seuraaja! Sama koskee Flow lumilautakenkiä. Niitä kutsutaan nyt myös Nidecker, mutta ne on edelleen valmistettu perinteisellä Flow fit-mitoituksella. Sinulla oli aiemmin Flow Helios, joka on nyt nimeltään Nidecker Helios. Etkö näe metsää puilta ja haluaisitko neuvoja? Olemme työskennelleet molempien lumilautamerkkien kanssa jo vuosia, joten voimme kertoa sinulle tarkalleen, mikä Nidecker lauta on paras seuraaja Flow lumilaudallesi.

flow bindingen

Mitkä ovat parhaat Flow siteet?

Meiltä kysytään usein, mitkä ovat parhaat lumilautasiteet. Flow sidonta vai perinteinen hihnasidonta? Olemme hyvin innostuneita Flow-merkistä, mutta emme voi sanoa, että ne ovat parempia tai huonompia kuin perinteiset hihnasidokset. Se jää henkilökohtaiseksi mieltymykseksi. Voimme kuitenkin kumota sen, että Flow siteet eivät ole tarpeeksi vakaita tai että Flow siteissä on löysää. Tärkeää Flow siteitä ostettaessa on kuitenkin se, että ne säädetään kunnolla saappaaseen. Lisäksi lumilautakenkiesi pitäisi istua hyvin. Kokemus kertoo, että monet lumilautailijat käyttävät liian isoja kenkiä. Ne näyttävät mukavilta, mutta kun aloitat lumilautailun, huomaat, että alat liukua. Hihnasidoksessa voit huijata hieman kiristämällä sidosta hieman liikaa. Tätä ei kannata tehdä, sillä se aiheuttaa painepisteitä kenkiin. Kun astut Flow -sidontaan liian suurilla kengillä, liukastut jatkuvasti kengässäsi. Jos suljet Flow sidoksen liian tiukasti, sisään ja ulos on vaikeampi päästä. Sitä paitsi sidoksiin voi säätää kaikenlaista. Onko tämä sinusta vaikeaa? Tule lumilautamyymäläämme, niin autamme sinua.

Varaosat Flow siteisiin

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin hukata osa flow-sidoksestasi, kun olet vuorella. Siksi sinun kannattaa tarkistaa säännöllisesti, ovatko kaikki ruuvit vielä tiukasti kiinni. Jos hukkaat osan tai Flow lumilautasidoksesi osa on rikkoutunut? Silloin voit tulla hakemaan meiltä varaosia Flow sidoksiin. Löydät hihnat, ruuvit tai salvat lumilautasiteen varaosat -osiosta. Määritä ensin, minkä tyyppinen flow-sidos sinulla on ja katso kuvasta, mitä osaa tarvitset.

Miksi ostaa Flow siteet Sidewaysiltä?

Meillä on yli 10 vuoden kokemus Flow siteistä ja tunnemme siteet läpikotaisin. Siksi voimme suositella sinulle parhaita Flow sidoksia. Sillä ei ole väliä, minkä Flow sidoksen asennat mihinkin lumilautaan. Etsitkö täydellistä lumilautasettiä, jossa on Flow siteet? Sitten olet onnekas! Meillä on varastossa useita loistavia lumilautasettejä, joissa on Flow siteet. Eikö haluamaasi settiä ole listalla? Ota meihin yhteyttä ja kerro toiveesi. Teemme sinulle heti kivan setin hintaan.

Tilaatko Flow siteet netistä ennen klo 17:00? Silloin ne lähetetään samana päivänä PostNL:llä. Emme veloita toimituskuluja lumilautasiteiden lähettämisestä. Meillä on Flow lisäksi myös muiden merkkien hyviä lumilautasiteitä.

Tutustu koko mallistoomme lumilautasiteistä.