XION

All about XION Suojaus

Olipa kerran kaksi hollantilaista stunttimiestä luki tieteellisestä lehdestä artikkelin uudesta "älykkäästä" polymeeristä nimeltä D3O®. He näkivät heti, että nykyiset jäykät ja kömpelöt törmäyssuojat voitaisiin korvata matalaprofiilisella ja joustavalla ratkaisulla. He nimesivät lentokoneen tapaamaan yritystä tämän keksinnön takana. Nyt se on historiaa, mutta niin alkoi heidän matkansa, jota nyt kutsutaan nimellä XION Protection.

xion protective wear

XION Suojavarusteet

Vuosien testauksen ja parantamisen jälkeen syntyi XION® Protective Gear -brändi. Suunnitteluprosessin aikana XION sai valtavasti tukea muilta stunt-ammattilaisilta ja urheilijoilta. Yrityksen historiassa he olivat myös ensimmäisiä, jotka käyttivät suojaavia alusvaatteita ja levittivät sanaa uudesta ja vallankumouksellisesta tuotteesta.

Monet stunt-ihmiset harrastavat myös (extreme)urheilua. Tämän seurauksena uuden tuotemerkin XION ProtectiveWearin tarina sai käänteen, jota perustajat eivät itse osanneet odottaa. He saivat urheilijoilta ympäri maailmaa pyyntöjä toimittaa varusteita myös heille.
Simon: "Talviurheilumarkkinat" olivat yhtäkkiä meille kuumimmat markkinat. Suojautuminen on aina toissijaista siihen nähden, mitä ihmiset tekevät. Heidän on käytettävä sitä, mutta he eivät halua käyttää sitä. Jos suojain on mukava, sitä ei huomaa käyttävänsä eikä se rajoita liikkumista, useimmat ihmiset ovat hyvin tyytyväisiä. Onnistuimme siinä, ja monet urheilijat valitsevat nyt XION Protective Wear® -suojapuvun."

Lumilautasuojaus D30:llä alkaen XION

Lumilautailun suojaustuotteet XION perustuvat D3O:n uraauurtavaan törmäyssuojausteknologiaan ja suojaavat sitä. D3O on edelläkävijä iskuja vaimentavien "älykkäiden materiaalien" kehittämisessä. Ne ovat poikkeuksellisia, sillä niillä saavutetaan korkein mahdollinen suojaus säilyttäen samalla optimaalinen joustavuus.

xion protectie

XION Protection oli yksi ensimmäisistä, jotka sovelsivat patentoitua D3O-teknologiaa hiihto- ja lumilautailusuojavaatteisiin. Tämä varhainen yhteistyö vaikutti suuresti innovatiivisten alusvaatteiden luomiseen, jotka perustuvat sekä tieteeseen että käytännön kokemukseen.

Miten D3O toimii XION

Mikään ei suojaa paremmin kuin D3O®, joka tarjoaa ohuimman ja kehittyneimmän törmäyssuojauksen. Se sopii siis erinomaisesti lumilautailijoille ja hiihtäjille.

D3O® toteuttaa materiaalit yhdistämällä kehittyneen polymeerikemian ja edistyksellisen suunnittelun. Materiaalit ovat pehmeitä ja joustavia mukavuudesta tinkimättä. Tavalliseen vaahtomuoviin verrattuna ne reagoivat eri tavalla, kun voimaa kohdistetaan.

D3O® vaimentaa ja hajottaa energiaa iskun aikana. Tämä vähentää kehoon siirtyvän voiman määrää ja johtaa siihen, että suojatuilla alueilla syntyy vähemmän vahingollisia vammoja, joita voi syntyä kaatumisen jälkeen lumilautailun aikana.

XION Lumilaudan suojaus

Olitpa sitten aloittelija tai jo vuosia kokenut lumilautailija, hyvä lumilautasuojaus on välttämätön. XION Suojaus on erittäin suosittu innokkaiden lumilautailijoiden ja hiihtäjien keskuudessa. Yksi suurimmista syistä, miksi he valitsevat XION Protectionin, on se, että se tuskin näkyy lumilauta- ja hiihtovaatteiden alla. Tämä johtuu älykkäästä D3O-materiaalista. Materiaali on miellyttävää ja joustavaa ja mukautuu vartalosi linjoihin.

XION Osta suojavaatteet verkossa

Etsitkö hyvää lumilautasuojaa? Käy osoitteessa snowboards.fi. Meillä on suuri kokoelma XION Protective wear lumilautasuojaa. Törmäysshortseista selkäsuojiin. Tilaa verkossa tai käy myymälässämme osoitteessa XION.

xion protective wear