Lumilauta vaatteet

Ostaminen lumilauta vaatteet

Kun lähdet upealle talviurheilureissulle, hyvät lumilautailuvaatteet ovat tietysti ehdoton edellytys. Osoitteessa Snowboards.fi olet tullut oikeaan paikkaan ostamaan uudet lumilautailuvaatteet. Sen lisäksi, että lumilautailuasusi on mukava, sen on täytettävä myös tietyt vaatimukset. Haluatko ostaa halpoja lumilautavaatteita? Tutustu valikoimaamme alla olevien linkkien kautta.

kleding-voor-snowboarden

Lumilauta vaatteiden kokoelma

Olemme ylpeänä koonneet sinulle hyvän lumilautavaatteiden malliston, joka koostuu useista hyvistä tuotemerkeistä. Olemme tarkastelleet huolellisesti eri tyylejä, jotta voimme tarjota jokaiselle lumilautailijalle loistavan lumilautailuasun.

Airblaster lumilautavaatteet

Airblaster sivustolla lumilautavaatteet ovat "fun in function", innovaatiota ja laatua, jossa on villiä luonnetta. Airblaster on laaja valikoima siistejä lumilautailuhousuja ja -takkeja eri tyyleissä, jotka on valmistettu pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Lisäksi materiaalit valmistetaan ympäristöystävällisesti ja Airblaster asettaa tuotteilleen korkeat laatuvaatimukset.

Erittäin suosittuja ovat Airblaster Ninja-puvut. Nämä yksiosaiset pohjapuvut on valmistettu nopeasti kuivuvasta, 4-suuntaisesta stretchistä, kosteutta siirtävästä Air Tech -materiaalista.

Picture lumilautavaatteet

snowboardkleding

Picture Organic Clothing, koko nimi, tekee mahtavia lumilautavaatteita, jotka ovat kestäviä ja ympäristötietoisia. Vaatteiden valmistuksessa käytetään esimerkiksi materiaaleja, kuten luomupuuvillaa ja kierrätettyä polyesteriä. Ylijäämiä ei tietenkään heitetä pois. Sen sijaan niitä jalostetaan esimerkiksi lumilautatakin vuorauksessa.

snowboard kleding

Lumilautavaatteet miesten

Miesten lumilautavaatteet -mallistostamme löydät siistit lumilautapuvut osoitteista Picture ja Airblaster. Meiltä löytyy myös sopivia asusteita, kuten takkeja, housuja, kasvosuojia, midlayereita, lumilautasukkia ja pipoja. Meillä on erittäin teknisiä takkeja freerideille, joissa on korkea vesikolumni ja hengittävyys. Mutta myös erittäin siistejä takkeja ja housuja freestylerille ja jopa lumilautatakkeja, joita voit käyttää ympäri vuoden.

Lumilautavaatteet naisille

Meillä on myös laaja valikoima lumilautavaatteita naisille. Siistit naisten lumilautatakit ja -housut osoitteista Picture ja Airblaster. Tarjoamme myös siistit lappuhousut koville tytöille, mutta myös tiukkoja ja tyylikkäitä naisten lumilautavaatteita.

Laadukkaat lumilautavaatteet

Me Sidewaysilla pyrimme laatuun ja haluamme tarjota sinulle upean talviurheilukokemuksen. Teemme tämän tarjoamalla laadukkaita tuotteita. Mutta mitä tarkalleen ottaen on hyvälaatuiset lumilautavaatteet? Tähän kuuluu tietenkin laatu tai kulutuskestävyys. Mutta mielestämme myös vedenpitävyys ja hengittävyys ovat erittäin tärkeitä.

Mitä vesipatsas kertoo lumilautavaatteistasi?

Hyvän lumilautailuvaatetuksen tärkeä ominaisuus on, että sen tulee olla vedenpitävä. Vaatteen kuvauksissa ja lisätiedoissa vesipylväs ilmoitetaan millimetreinä. Mutta mitä se kertoo sinulle? Lyhyesti sanottuna; Mitä suurempi luku, sitä vedenpitävämpi lumilautailuhousu tai -takki on. Välillä 0 - 1 000 mm kangas on vettähylkivä ja esimerkiksi 15 000 - 30 000 mm:n kohdalla kangas on täysin vedenpitävä.

Mitä hengittävyys kertoo lumilautavaatteistasi?

Sen lisäksi, että lumilautailuvaatteesi on vedenpitävä, on myös erittäin tärkeää, että se hengittää hyvin. Kun lumilautailet intensiivisesti, hikoilet. Tuo hiki on johdettava pois, jotta pysyt sisältä kuivana. Voit selittää sen yksinkertaisesti. Kankaassa on pieniä reikiä, jotka ovat tarpeeksi suuria päästääkseen höyryn läpi, mutta tarpeeksi pieniä päästääkseen kosteuden ulos. Hengittävyydeksi merkitään esimerkiksi 5 000 g. Tämä tarkoittaa, että 5 000 g kosteushöyryä pääsee läpi neliömetriä kohti 24 tunnin aikana. Mitä suurempi luku on, sitä paremmin lumilautailuhousut tai -takki hengittävät. Etsitkö sopivia alusvaatteita, jotka myös hengittävät hyvin? Tutustu sitten lumilautailijoille tarkoitettuihin lumilauta-alusvaatteisiin. Verkkokaupastamme löydät myös muita lumilautailutarvikkeita, kuten lumilautailukengät!