Lumilautailuhousut

Osta lumilautailuhousut

Etsitkö vielä hyviä lumilautailuhousuja ennen talviurheiluun lähtöä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Lumilautailuhousut suojaavat sinua kylmältä ja tuulelta. Niiden pitäisi myös olla hengittävät ja vedenpitävät. Näin pysyt lämpimänä ja kuivana lumilautailun aikana. Meillä on jokaiselle lumilautailijatyypille sopivat lumilautailuhousut. Esimerkiksi freerider, joka vaeltaa säännöllisesti 2 tuntia, käyttää kuorihousuja. Oletko enemmänkin laskettelulautailija ja menet yleensä lumeen tammikuussa? Silloin suositellaan lumilautailuhousuja, joissa on enemmän eristystä.

Olemme koonneet mukavan kokoelman Picture ja Airblaster. Meillä on myös siistejä yhteensopivia lumilautailutakkeja samoilta merkeiltä.

snowboard broek

Airblaster lumilautailuhousut

Airblaster on amerikkalainen yritys, jota lumilautailijat pyörittävät lumilautailijoille, mikä sopii juuri meidän näkemykseemme. Kaikissa Airblaster lumilautailuhousuissa on vähintään 10 000 mm:n vesipatsas. Tämä tekee kaikista lumilautailuhousuista vedenpitävät.

Picture lumilautailuhousut

Tämän kauniin tuotemerkin koko nimi on Picture Organic Clothing. Brändi valmistaa super siistejä lumilautavaatteita, jotka on valmistettu kestävällä ja ympäristötietoisella tavalla.

Esimerkiksi Picture lumilautailuhousut on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja niiden vesipatsas on vähintään 10 000 mm. Tämä tekee kaikista lumilautailuhousuista vedenpitävät!

Mitä hyvän lumilautailuhousun pitäisi täyttää?

Hyvät lumilautailuhousut ovat olennainen osa lumilautailuvarustustasi, ja niiden on täytettävä useita tärkeitä kriteerejä, jotta ne tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn ja suojan vuorella.


Ensinnäkin lumilautailuhousujen on oltava vedenpitävät, jotta pysyt kuivana märissä ja lumisissa olosuhteissa. On tärkeää kiinnittää huomiota millimetreinä ilmaistuun vedenpitävyyden tasoon, sillä korkeampi luku antaa paremman suojan kosteutta vastaan.


Housujen hengittävyys on myös erittäin tärkeää. Hyvät lumilautailuhousut siirtävät kosteutta ja hikeä pois, joten et kuumene liikaa intensiivisen toiminnan aikana.
Myös eristys on tärkeää. Housujen tulisi lämmittää riittävästi, jotta voit viihtyä tunturissa, mutta ne eivät myöskään saa ylikuumentua lievemmissä olosuhteissa.
Hyvä istuvuus on ratkaisevan tärkeää liikkumisen vapauden ja mukavuuden kannalta lumilautailun aikana. Housujen on oltava riittävän tilavat, jotta voit liikkua helposti ja käyttää tarvittaessa suojapehmusteita niiden alla.


Toiminnallisuus on toinen tärkeä tekijä. Housuissa on oltava riittävästi taskuja tärkeiden tavaroiden säilyttämistä varten, ja säädettävät vyötärönauhat ja säärystimet voivat auttaa istuvuuden säätämisessä ja antaa lisäsuojaa.


Myös kestävyys on tärkeää. Kestävistä materiaaleista valmistetut, hyvin tehdyt housut takaavat, että ne kestävät pitkään, vaikka niitä käytettäisiinkin intensiivisesti vuoristossa.
Lopuksi lumilautailuhousujen tulisi myös sopia henkilökohtaiseen tyyliisi ja olla muodikkaat. Kun housut täyttävät kaikki nämä kriteerit, olet valmis nauttimaan lumilautailuseikkailuistasi mukavasti ja itsevarmasti. Esimerkiksi lumilautailuhousuja on erilaisia. Näitä ovat eristetyt lumilautailuhousut, Shell-housut, lumilautailuhousut Bibs ja laturihousut.

snowboard broek

Miksi sinun kannattaa valita lumilautailuhousut hiihtohousujen sijaan?

On tärkeää valita erityiset lumilautailuhousut hiihtohousujen sijaan, koska molemmat aktiviteetit asettavat vaatetukselle erilaisia vaatimuksia. Lumilautailussa ja hiihdossa on kummassakin omat liikkumismallinsa ja -tyylinsä, joten varusteet on räätälöitävä kummankin lajin erityistarpeiden mukaan.
Lumilautailuhousut on suunniteltu lumilautailijoiden tarpeita silmällä pitäen. Housujen istuvuus on yleensä väljempi, jotta ne tarjoavat enemmän liikkumisvapautta ja lumilautailijat voivat suorittaa temppujaan ja temppujaan helposti. Lumilautailuhousuissa on usein myös korkeampi vyötärö, jotta lumi ei pääse housujen sisään pudotessa tai lumessa istuessa.
Lisäksi lumilautailuhousuissa on usein lisävahvikkeet polvissa ja istuimessa, koska lumilautailijat kaatuvat usein polvilleen ja takapuolelleen opetellessaan uusia temppuja. Nämä vahvistukset lisäävät kestävyyttä ja suojaa.
Hiihtohousut taas on yleensä suunniteltu ohuemmiksi, jotta ne olisivat aerodynaamisemmat hiihtäessä. Niissä on usein matalampi vyötärömalli, jotta ne mahtuvat mukavasti hiihtotakin alle. Hiihtohousut ovat myös yleensä klassisemman näköiset, eivätkä ne ole niinkään keskittyneet freestyle- tai lumilautailutyyliin.
Lyhyesti sanottuna, valitsemalla lumilautailuhousut hiihtohousujen sijaan voit hyötyä paremmasta istuvuudesta, suuremmasta liikkumisvapaudesta ja lisäsuojasta, joka on erityisesti räätälöity lumilautailun vaatimuksiin. Tämä auttaa sinua nauttimaan lumilautailuseikkailuistasi täysin rinnoin ja liikkumaan vuoren päällä itsevarmasti.

Lumilautailuhousut, joissa on korkea vesipatsas

Hyvä vesipatsas on tärkeä lumilautailuhousuissa, koska se kertoo housujen vedenkestävyyden asteen. Se osoittaa, kuinka paljon veden painetta kangas kestää, ennen kuin vesi alkaa tihkua sen läpi. Mitä korkeampi vesipatsas on, sitä paremmin housut kestävät märkiä olosuhteita, kuten sadetta, lunta ja sohjoa.
Lumilautailijoille kuivana pysyminen on tärkeää, varsinkin kun he kohtaavat usein märkiä olosuhteita, kuten tuoretta lunta ja puuteria. Housut, joissa on hyvä vesipatsas, varmistavat, että kosteus ei pääse tunkeutumaan housujen sisäpuolelle, jolloin pysyt lämpimänä ja mukavana.
Yleensä 5 000 mm:n vesipatsas katsotaan vedenpitäväksi ja sopivaksi kevyeen tai kohtalaiseen sateeseen. Vesipatsasta 10 000 mm tai enemmän pidetään erittäin vedenpitävänä, ja se soveltuu runsaisiin sateisiin ja pitkäaikaiseen altistumiseen märille olosuhteille.
Hyvän vesipatsaan lisäksi on tärkeää, että housujen saumat on teipattu. Teipatut saumat estävät vettä tunkeutumasta housujen ompeleisiin ja lisäävät vedenkestävyyttä.

Lumilautailuhousut verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Tilaa uudet lämpimät lumilautavaatteet, kuten lumilautailuhousut, turvallisesti ja nopeasti osoitteesta snowboards.fi. Toimitamme lumilautahousut nopeasti ja ilmaiseksi. Haluatko mieluummin tulla katsomaan koko mallistomme lumilautahousuja ja sovittamaan niitä? Tule lumilautakauppaamme. Meillä on lumilautailuhousuja naisille ja mallisto miehille.

snowboardbroek