Lumilautailuhanskat

Lumilautailuhanskat ja -käsineet

Mukavan lämpimän lumilautatakin ja lumilautailuhousujen lisäksi hyvät lumilautailuhanskat eivät saa puuttua talviurheilusta. Kun olet kylmissään, lumilautailun hauskuus katoaa nopeasti. Mutta millainen on hyvä hanska? Meillä Snowboards.fi on mukava kokoelma Howl, Burton ja Picture lumilautahanskoja, jotka pitävät kädet lämpiminä ja pehmeän tuntuisina. Tutustu koko mallistoon verkkokaupassamme ja esittelytilassamme Oldenzaalissa.

snowboard handschoenen

Lumilautailuhanskojen ja lapasten välinen ero

Meiltä kysytään säännöllisesti: Mitä eroa on lasketteluhanskoilla ja lapasilla? Ja mitkä ovat lämpimämmät? Voidaan sanoa, että lapaset ovat yleensä lämpimämmät kuin perinteiset sormihanskat. On kuitenkin tärkeää vertailla lapasten ja suunnilleen samanlaatuisten hanskojen välillä. Hansikkaissa sormet ovat yhdessä tilassa. Lisäksi ilma on paras eriste.

Mikä luonnehtii hyviä lumilautailuhanskoja?

Hyvissä lumilautailuhanskoissa on useita ominaisuuksia, jotka ovat olennaisia mukavuuden, suojan ja suorituskyvyn kannalta lumilautailun aikana. Seuraavassa on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota lumilautailuhanskoja valitessa:

  1. Vedenpitävyys: Valitse käsineet, jotka ovat vedenpitävät, jotta lumi ja kosteus eivät pääse sisään ja tee käsistäsi märät ja kylmät. Gore-Texin ja DWR-pinnoitteiden kaltaiset materiaalit auttavat pitämään veden poissa.
  2. Eristys: Hyvissä käsineissä on riittävästi eristystä, jotta kädet pysyvät lämpiminä myös kylmissä olosuhteissa. Thinsulate ja PrimaLoft ovat suosittuja eristysmateriaaleja, jotka antavat lämpöä ilman ylimääräistä tilaa.
  3. Hengittävyys: Käsineiden on myös oltava hengittävät, jotta kädet eivät ylikuumene ja hikoile. Näin kädet pysyvät mukavina ja kuivina.
  4. Tuulenpitävyys: Valitse käsineet, jotka ovat tuulenpitävät, jotta kylmä tuuli ei pääse käsiin ja jäähdytä käsiäsi.
  5. Istuvuus ja liikkumisvapaus: Käsineiden tulisi istua hyvin ja antaa tarpeeksi liikkumisvapautta, jotta voit liikuttaa sormiasi helposti ja kiinnittää lumilautasiteet rajoituksetta.
  6. Kestävyys: Etsi laadukkaista materiaaleista valmistettuja käsineitä, jotka kestävät kulutusta, jotta ne kestävät pitkään.

Lyhyesti sanottuna hyvät lumilautailuhanskat ovat vedenpitävät, hyvin eristetyt, hengittävät, tuulenpitävät, tarjoavat hyvän istuvuuden ja liikkumisvapauden ja ovat kestävät. Kiinnittämällä huomiota näihin ominaisuuksiin voit lumilautailla mukavasti ja luottavaisesti kaikissa sääolosuhteissa.

handschoenen-snowboard

Lumilautailuhanskat, joissa on rannesuoja

Rannesuojalla varustetut lumilautailuhanskat ovat erityisesti suunniteltuja hanskoja, jotka tarjoavat ranteille lisäsuojaa lumilautailun aikana. Näissä hanskoissa on sisäänrakennetut vahvikkeet tai pehmusteet ranteiden ympärillä, jotka vähentävät iskuja ja vammoja putoamisen tai onnettomuuden sattuessa. Ranteen suoja on yleensä valmistettu iskuja vaimentavasta materiaalista, kuten vaahtomuovista tai geelistä, joka vaimentaa ja hajottaa putoamisen aiheuttaman voiman.
Nämä hanskat ovat erityisen suosittuja aloittelijoiden ja lumilautailijoiden keskuudessa, joilla on suurempi riski kaatua, kuten freestylerit, jotka tekevät temppuja ja hyppyjä. Ranteen suojaus tarjoaa lisää mielenrauhaa ja voi auttaa ehkäisemään vakavia vammoja, kuten ranteen murtumia tai nyrjähdyksiä.
On tärkeää valita hyvin istuvat lumilautailuhanskat, joissa on rannesuoja, jotta suojauksesta saadaan täysi hyöty. Näiden käsineiden käyttö voi olla arvokas lisä lumilautailuvarusteisiisi, varsinkin jos olet vasta opettelemassa tai haluat suojautua intensiivisemmän lumilautailun aikana.

Täydennä lumilautailuasusi hyvillä lumilautailuhanskoilla.

Etsitkö lumilautailusukkia tai -alusvaatteita talviurheiluun? Silloin Sideways on oikea osoite! Meillä on upea valikoima lumilautavaatteita seuraavilta aloilta Airblaster ja Picture. Älä tietenkään unohda lämpimiä pipoja.

Tilaa hanskat verkossa osoitteessa Snowboards.fi

Tilaa lumilautailuhanskat verkossa Sidewaysistä tai käy lumilautakaupassamme Oldenzaalissa. Olemme palveluksessasi 6 päivää viikossa ja neuvomme sinua lumilautailuun sopivissa artikkeleissa, jotta voit nauttia talviurheilusta entistä enemmän! Jos haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

snowboardhandschoenen